Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb pénzösszeg, amit rosszlányra költöttél egyetlen alkalomért?

válasza:80.000Ft fullos program
Több menet ,hosszú francia , szájba durr nyelte többször is
Óvszer választék volt bőven
Szóval meg pakoltam egy pár pózban

válasza:

válasza:Én berendeztem neki, kanapé, TV, komód, kisasztal, két fotel, mikró.
Ezért járhattal hozza egy évig? 🤣🤣🤣🤣
További kérdések:
ha igen irja meg hogyan kell agy küldjön linket ami elindul..a cme....UPDATE! Eating Cum By Gokkun Babe Miss M!
Laci,Márk,István
A barátom szeretné, hogy szopás közben a fenekét is nyaljam, és nekem nincs is különösebb gondom vele, de érdekelne, hogy van-e valami íze, vagy olyan lesz, mintha csak bárhol máshol a bőrét nyalogatnám?
Régebben igazi kis ri.bi voltam, rengeteg kalandom volt. Most lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak (amiben már pár hónap után nem is kívántam úgy a szexet, gondolom már megszoktam és nem kívántam annyira, mint az elején), 2 hónapja nem voltam senkivel és nem is vágyok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!