Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év felett nem késő elkezdeni webkamerázni?Egyedül vagy partnerrel jobb szerintetek csinálni?
A 30-as éveim végefelé szerintetek nem késő kipróbálni magamat ebben?
Egyedül vs pasival előnyösebb szerintetek?Pro-kontra?
Milyen kamerát érdemes használni?Fix kamera 1-2m-es távolságban és kézikamera közelebbről váltogatva jó ötlet?
Sportos-erősebb alkat,176 cm magasság-72 kg
37/L

válasza:Nem késő ott van a sztripchaten Sofixdavid a nő 38 vagy39 éves de nagyon baba még most és rengetegen nézik
Szerintem párosan jobb lenne bele vágni én is szívesebben nézek párokat akiktől lehet kérni dolgotokat

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem érdemes. Engem jobban izgatnak a te korosztályodban lévő nők mint a sajátomban lévők.
Imádnám ha egyedül csinálnád :)
Küldj linket, ha belekezdesz.
26F

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20-25 évesen ahhoz képest nagyon gyenge voltam de most 35 év felett, sosem éreztem még magam ilyen erősnek, bivaly erősnek érzem magam és nincs bennem félelem érzet. Bátor vagyok és nagyon erős most vagyok a top-on. Nem 20 évesen voltam a top-on a legerősebb, hanem...
Nekem van egy nagy problémám. Én egész életemben csak pár emberrel szexeltem, nagyon hosszú komoly kapcsolatokban, és átlagosan heti 2-szer szexeltünk. Én vagyok a nő. És ha mondjuk nem bírtam, vagy nem akartam annyit, amennyit a párom szeretett volna, akkor orált vagy...
Más is ezt tapasztalja mint én? Azelőtt a legyet is reptében, most kell ezzel foglkoznom? Valami gyömbér kivonatot szedni?
Azt hallottam, 35 év felett nem minden doki ír fel szívesen hormonális fogamzásgátlót, a trombózis és embóliaveszély miatt, és hogy ez még megsokszorozódhat akkor, ha valakit pluszban még meg is császároztak valamikor. Igaz lehet-e ez vagy nem? Van itt olyan, aki 35...
A nő első kakpcsolata, pár éven belül a kora miatt már gyereket szeretne. A pasi nem igazán támogatja a fogamzásgátlót, inkább gumit húz, de az egy több éve kapcsolatban hogy néz ki? Már van két gyereke, de ha a nőjével is lesz egy közös, csak akkor kötteti el magát....
35,5 éves vagyok.Újra elkezdeném szedni a Femodent,de sok rosszat olvasok,hogy 35 év felett már nem javasolt a szedése a fogamzásgátló tablettáknak.Ajánlanátok valamit? Ti,hogy védekeztek?A megbízok alap kizárva mivel már van 4 gyerkőc.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!