Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35 év felett nem késő elkezden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év felett nem késő elkezdeni webkamerázni?Egyedül vagy partnerrel jobb szerintetek csinálni?

Figyelt kérdés

A 30-as éveim végefelé szerintetek nem késő kipróbálni magamat ebben?

Egyedül vs pasival előnyösebb szerintetek?Pro-kontra?

Milyen kamerát érdemes használni?Fix kamera 1-2m-es távolságban és kézikamera közelebbről váltogatva jó ötlet?

Sportos-erősebb alkat,176 cm magasság-72 kg

37/L

júl. 2. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem késő ott van a sztripchaten Sofixdavid a nő 38 vagy39 éves de nagyon baba még most és rengetegen nézik

Szerintem párosan jobb lenne bele vágni én is szívesebben nézek párokat akiktől lehet kérni dolgotokat

júl. 2. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 43 éves vagyok, de még most is szoktam pajzánkodni a neten. És bár nem top10-es a testem, mègis mindig sokan néznek
júl. 2. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hisz sokan pont a vénasszonyokra perverzkednek.
júl. 2. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes. Engem jobban izgatnak a te korosztályodban lévő nők mint a sajátomban lévők.

Imádnám ha egyedül csinálnád :)

Küldj linket, ha belekezdesz.

26F

júl. 3. 06:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késö. Csak arra gondolj, milyen sokan szeretnének megdugni, vagy szexuálisan akármit tenni veled.
júl. 3. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem késő, 40-es nők is csinálják, szerte a világon. Az alkatod pedig meg is van hozzá, arra alkalmas oldalon, külön a sportos kategóriában sikered lenne!
júl. 3. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lennék a néződ, ha jó izmos csaj vagy! 😉💪🏻😍
júl. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az hogy 35 év felett sokkal erősebb vagyok mint 20-25 évesen?

20-25 évesen ahhoz képest nagyon gyenge voltam de most 35 év felett, sosem éreztem még magam ilyen erősnek, bivaly erősnek érzem magam és nincs bennem félelem érzet. Bátor vagyok és nagyon erős most vagyok a top-on. Nem 20 évesen voltam a top-on a legerősebb, hanem...

Miért van az, hogy ha egy pasi 30 éves koráig szinte napi szinten akart szexelni szinte bárkivel, és lefeküdt vagy 50 csajjal, most pedig a mai nap...

Nekem van egy nagy problémám. Én egész életemben csak pár emberrel szexeltem, nagyon hosszú komoly kapcsolatokban, és átlagosan heti 2-szer szexeltünk. Én vagyok a nő. És ha mondjuk nem bírtam, vagy nem akartam annyit, amennyit a párom szeretett volna, akkor orált vagy...

35 év felett csökken a libidó?

Más is ezt tapasztalja mint én? Azelőtt a legyet is reptében, most kell ezzel foglkoznom? Valami gyömbér kivonatot szedni?

Császárt követően,35 év felett hormonális fogamzásgátlás?

Azt hallottam, 35 év felett nem minden doki ír fel szívesen hormonális fogamzásgátlót, a trombózis és embóliaveszély miatt, és hogy ez még megsokszorozódhat akkor, ha valakit pluszban még meg is császároztak valamikor. Igaz lehet-e ez vagy nem? Van itt olyan, aki 35...

35 év felett mi az ideális védekezési mód egy nőnek?

A nő első kakpcsolata, pár éven belül a kora miatt már gyereket szeretne. A pasi nem igazán támogatja a fogamzásgátlót, inkább gumit húz, de az egy több éve kapcsolatban hogy néz ki? Már van két gyereke, de ha a nőjével is lesz egy közös, csak akkor kötteti el magát....

Milyen fogamzásgátló módszerek vannak 35 év felett?

35,5 éves vagyok.Újra elkezdeném szedni a Femodent,de sok rosszat olvasok,hogy 35 év felett már nem javasolt a szedése a fogamzásgátló tablettáknak.Ajánlanátok valamit? Ti,hogy védekeztek?A megbízok alap kizárva mivel már van 4 gyerkőc.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!