Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből bajom?

válasza:Ha a szülei megtudják, akkor simán feljelenthetnek.
Jogosan. Miért kell neked egy gyerek?

válasza:Nem fogják a szégyen miatt...
A csaj se hiszem, hogy széles körben reklámozná.

válasza:

válasza:Ha beleegyezett szerencsére nem.
Ha nem egyezett bele, az erőszak!!!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok nem rég kaptam egy hörcsögöt kicsike még kB 2 hónapos vagy 3 és vettem mézes rudat neki ez a kräcker vita craftosat és néztem tegnap a YouTube és még láttam. Fülöp regina videóját mi szerint a mézes rúd ártalmas lehet a hörcsögnek és bele ragad a méz a...
Az elmúlt 1 évben több udvarlóm is akadt. Egy úgy mégis igazán megfogott. Íme a mi kis történetünk. Kb. 1 évvel ezelőtt ismertem meg. Akkor még nem gondoltam volna hogy ezt fogom érezni iránta mint most. (Ki nézete nem jön be a srác, de mint ember nagyon szeretem. ) A...
Üdv. kb 2 hete ráírtam egy nőre ismeretlenül. elkzdtünk beszélgetni, majd elkezdtem utalni hogy megdgnám... Beindultam rád stb. Majd kedvesen megírta hogy neki ez nem jön be. Majd rá 2 nappal ezelőtt rám írt, hogy találkozni akar velem :O Na ez mi lehet? :P
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!