Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja hogy nem akar kapcsolatot mert más dolgokkal van elfoglalva, szabadságot akar ő neki senkije nincs, szexelni sem jár össze senkivel?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki más de általánosságban, főleg fiatal korosztályra gondolok.júl. 3. 12:57
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Ez több mindent jelenthet. Lehet tényleg nem jár össze senkivel, de lehet igen, csak nem akarja az orrodra kötni, mert úgy van vele semmi közöd hozzá. S lehet, hogy valójában csak le akar rázni (nem megmondja bocs nem jössz be, hanem kitalál egy ilyen szöveget).
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Itt vagyok nem szeretnék jelenleg össze költözzést senkivel de van akivel össze járunk jelenlegi felállás mind a kettőnek tökéletes eddig csak a jót szedtük ki a kapcsolatból de majd idővel változni fog kezdünk ahoz közelíteni,h lassan több lesz. Az oka egyszerű mindenkinek meg van a saját kis világa azzal van elfoglalva ha van időnk, kedvünk energiánk akkor talizunk nehéz néha össze hozni deegoldható ha akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Volt már szexuális kapcsolatod romával? Akár fiú akár lány
Mik a tapasztalatok? Milyen volt? Férfiaknak tényleg nagyobb? Állítólag nagyon agresszívak, a nők pedig mindent is megcsinálnak.. 22L nem volt még tapasztalatom romákkal, csak kíváncsi vagyok
Nektek mi az a vágy, amit a jelenlegi kapcsolatotokban vagy akár az életben kipróbálnátok, de eddig nem sikerült?
Kezdem én: mindig ki akkartam próbálni milyen egy hármas. két férfi egy nő, idén sikerült.
Sok férfi hogy hogy nem akar barátság extrákkal kapcsolatot?
Akárkivel próbálkoztam visszautasítottak. Vagy csak azt akarták vagy kapcsit. /32L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!