Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök szeretne mellbimbó piercinget. Elmennétek vele? Támogatnátok benne?

válasza:Persze, elmennék és támogatnám benne, de előtte elmondanám, hogy mikre számítson. Vannak előnyei és hátrányai is. Lebeszélni nem beszélném le, de ha nem szeretne, rá se szeretném venni.
Egész egyszerűen a saját páromat támogatom a saját döntéseiben, még akkor is, ha utána megbánja, vagy direkt nekem nem tetsző a dolog.
Tizenévesként egy frizura váltástól is felállt a szőr a hátamon, hogy akkor már nem ő lesz, nem olyan lesz. De idővel megtanultam, hogy ugyanúgy ő marad, ugyan úgy szeret engem, ráadásul, ha én támogatom őt, akkor általában ő is támogat engem :) Költsönösség egy kapcsolat fontos téglája :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amikor egy nő felizgatott állapotban, vagy mikor hideg van, s a legtöbbnek, akiknek látható mindig a bimbójuk, azoknak ilyenkor “ágaskodni” szoktak. Itt jött a gondolat, hogy mi van azoknál a nőknél, akiknél alapból “benyomodott”🤔
Átlagosnál nagyobb, hosszabb. Köszönöm ha írtok, privátban is jöhet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!