Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok taszít titeket ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok taszít titeket ha valakinek valamilyen fétise van még ha az ártalmatlan is?

Figyelt kérdés
júl. 4. 07:26
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Attol függ, hogy mi.
júl. 4. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Kerdes mi az?
júl. 4. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Egyénfüggő, attól függ kinek mi a fétise ÉS mennyire nyitott személyiségű az adott nő. Mindenkinek más és más fér bele, kb. mintha azt kérdeznéd szokták-e az emberek szeretni a csípős kaját.

Amúgy ha fétisek és szexualitás. Bizonyos fétiseket a nők aránylag jól képesek tolerálni, elfogadni HA cserébe ők is megkapnak mindent is.

júl. 4. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem
júl. 4. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg taszítja őket. Pl nekem nagy csikló fétisem van, és még az is elkedvetlenedik az ismerkedéskor, akinek pont olyan.
júl. 4. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 mert még csak ismerkedtek de máris az érdekel hogy milyen a puncija.
júl. 4. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
#6 nem. Nem azért, ez nem így volt...
júl. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Hölgyek mennyire tudtok nedvesedni, egy egész "ártalmatlan" szituációban?

Férfiként sokszor előfordult, hogy felállt a farkam egy ártalmatlan szituációban, mert szexuálisan felizgatott egy nő, teljesen ártalmatlan szituációban (pl tánc közben, vagy a parkban csókolózva stb). A nőknél is van iylen?

Szexmentes ártalmatlan vágyakhoz mennyire nehéz lány partnert találni?

Tudom ott az smpixie meg a rosszlányok de nem hivatásossal akarnám ezeket kipróbálni nálam ez amolyan illuzióromboló. Tudom hogy csak úgy nem megy bele senki de ezzel nincs is baj csak akkor sem hivatásost akarok. Vélemenyeket is nagyon szívesen fogadok priviben...

15 cm farokkal lehet dugni, egy állapotos nőt?

Saját barátnő vagy feleséget… Gondolom ilyen mérettel, nem lehet ártani a magzatnak…

Milyen ártalmatlan szituációból lett már szex otthon?

Pl takarítottál és odament a párod, vagy főztél és akkor stb..

Valóban ennyire gyakori a nőket ért szexuális atrocitás? Sokszor nekem úgy tűnik, hogy teljesen ártalmatlan helyzeteket is félelemből iszonyatosan...

Nem célom senkit sem megbántani a kérdéssel, csak furi, hogy egy hirtelen reakciót vagy egy ártalmatlan közeledéstől sokan élből bepánikolnak. Nyilván férfiként nem tudom milyen ha valaki erőszak ér, lehet én is pont így reagálnék ha nő lennék.. nem tudom. Szóval a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!