Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek kell a csók?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek kell a csók? Izgatónak érzitek és vágytok rá, vagy épp fordítva?

Figyelt kérdés

Mármint a többség mit mond..., mert nyilván mindig van kivétel..

Szóval az a bizonyos behatolós, nyelves...

A többség szerint kell, vagy akkor sincs hiányérzete, ha kb soha sem csókol egy hosszan tartó tartós kapcsolatban?

A puszi az más, az puszi, ne keverjük a nyelvessel! ;D

Engem bevallom nem izgat, nem vágyom rá, inkább még undorít is.

Vágyom arra, hogy a derekamat simogassa, a csiklómmal játsszon, egy házszámmal hátrébb ki-be be-ki, hogy a tenyere a mellére vagy fenekemre kerüljön, hogy puszikkal csiklandozzon bárhol, stb.

Na de hogy megvsókoljon, hogy a számba tegye a nyelvét, jajj csak azt ne... Nekem az nem szexi, nem izgat, csak "tűröm".

Kíváncsi vagyok a férfiak véleményére!

49n

júl. 4. 08:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Kell igen, napjában többször.

52F

júl. 4. 08:34
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Én miért nem találtam soha ilyen nőt?! :)

38/f

júl. 4. 08:38
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Amikor volt kapcsolatom szerettem csókolózni. Hiányzik is.

Szóval nekem kell.

júl. 4. 08:41
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Ez elég prűd hozzá àllàs, gondolom akkor más se mehet a szàdba az abszolút kizàró ok...50f
júl. 4. 08:51
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
szerintem is undorító
júl. 4. 08:56
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Szexkapcsolatba talán az elején nem,de hoszabb távon szerintem kell, hozzá tartozik egy iső után.

37F

júl. 4. 09:01
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Amennyiben a puncidba és a popsidba bele tehetem a nyelvem nekem nem gond. :D
júl. 4. 09:14
 8/17 anonim ***** válasza:
43%

A nagyon nyelves csókot nem szeretem túlzottan, inkább másik lyukba dugdosom a nyelvem 😋

37 F

júl. 4. 09:16
 9/17 Life and Death ***** válasza:
79%
Nekem nincs problémám vele, de el tudnám fogadni, ha a másik fél nem annyira szeretné. Máshogy is ki tudom fejezni a szeretetem és azt, hogy kívánom.
júl. 4. 09:21
 10/17 Jacobs2 ***** válasza:
81%
Igen nagyon is kell :) sokszor :)
júl. 4. 09:42
1 2

További kérdések:

Lovagló pózban a csaj a mellkasomra támaszkodott, mell alatti részen a bordáimra… ez normális? A bordám és a szegycsontom is fáj… nálatok ez hogy van?

Fura volt, de gondoltam mindenkinél más szokások vannak… Kicsit fájt is, gondoltam talán ez is a része, így élvezi. Ma viszont úgy ébredtem hogy megmozdulni alig bírok, a szegycsontom fáj, és a bordáim is mindkét oldalon, illetve a hátam is… Nincs semmi sérülésem, de...

Csajok! Emlékeztetek mikor először vettek szátokba péniszt? És elégíttetek ki egy pasit?

Hogy történt? Még szüzek voltatok? Hány évesek tettétek meg? Jó élményetek fűződik hozzá? Szerinek egyből jól csináltátok?

Az izmos nőknek mennyire nehéz vagy könnyű ismerkedni az alakjuk miatt?

A pasik többségénél hátrány vagy előny? Vagy amilyen körökben mozognak, ott inkább előny?

Nők szerintetek mitől lesz jó egy nő az ágyban?

Ha tudjátok miért nem csináljátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!