Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek kell a csók? Izgatónak érzitek és vágytok rá, vagy épp fordítva?
Mármint a többség mit mond..., mert nyilván mindig van kivétel..
Szóval az a bizonyos behatolós, nyelves...
A többség szerint kell, vagy akkor sincs hiányérzete, ha kb soha sem csókol egy hosszan tartó tartós kapcsolatban?
A puszi az más, az puszi, ne keverjük a nyelvessel! ;D
Engem bevallom nem izgat, nem vágyom rá, inkább még undorít is.
Vágyom arra, hogy a derekamat simogassa, a csiklómmal játsszon, egy házszámmal hátrébb ki-be be-ki, hogy a tenyere a mellére vagy fenekemre kerüljön, hogy puszikkal csiklandozzon bárhol, stb.
Na de hogy megvsókoljon, hogy a számba tegye a nyelvét, jajj csak azt ne... Nekem az nem szexi, nem izgat, csak "tűröm".
Kíváncsi vagyok a férfiak véleményére!
49n

válasza:Én miért nem találtam soha ilyen nőt?! :)
38/f

válasza:Amikor volt kapcsolatom szerettem csókolózni. Hiányzik is.
Szóval nekem kell.

válasza:

válasza:Szexkapcsolatba talán az elején nem,de hoszabb távon szerintem kell, hozzá tartozik egy iső után.
37F

válasza:

válasza:A nagyon nyelves csókot nem szeretem túlzottan, inkább másik lyukba dugdosom a nyelvem 😋
37 F

válasza:További kérdések:
Fura volt, de gondoltam mindenkinél más szokások vannak… Kicsit fájt is, gondoltam talán ez is a része, így élvezi. Ma viszont úgy ébredtem hogy megmozdulni alig bírok, a szegycsontom fáj, és a bordáim is mindkét oldalon, illetve a hátam is… Nincs semmi sérülésem, de...
Molyen szaga van?
Hogy történt? Még szüzek voltatok? Hány évesek tettétek meg? Jó élményetek fűződik hozzá? Szerinek egyből jól csináltátok?
A pasik többségénél hátrány vagy előny? Vagy amilyen körökben mozognak, ott inkább előny?
Ha tudjátok miért nem csináljátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!