Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális fantáziád, amit a legszívesebben megélnél?

válasza:Nálam egyszerűbb lenne azt felsorolni, hogy mit nem 😆
De, ha már a pisiszex ott szerepel a kulcsszavak között, olyat már többször is volt szerencsém átélni két különböző lánnyal is, kivéve egy dolgot, ami azóta is vágy:
miközben a lányt nyalom, és sikítozik a gyönyörtől, orgazmusa közben belepisil, spriccel a számba.
Imádom, ha egy lány bepisil és utána szexelünk. Ilyen már volt az életemben sokszor, de nem lehet elégszer.
Nézzük a többit:
- ABDL lányok (pelusos, cumizós lányok, cukik)
- Transz lánnyal szex
- Többes szex bármilyen felállásban
- A bondage-nek max olyan gyengébb formája, amit 38-as is írt: lány kikötözés, túlizgatás, esetleg csiklandozás, orgazmus megvonás a csúcs előtt, majd újra izgatás.
- A lány kikötözve és nagyon kell pisilnie, de nem mehet ki, közben nyelvvel izgatom a punciját. Nem bírja tovább, bepisil, és mindez a számba, ő meg hatalmasat élvez.
És még hosszasan sorolhatnám...

válasza:#44 ezt nem értem. Hát egyrészt szodomia is mert rokonok, meg másrészt kb. ugyan úgy néznek ki. Talán a habitusuk is majdnem egyforma.
Mi ebben a pláne??
(Férfi válaszoló)

válasza:Pisiszex, egymás lepisilése, izgatni a lányt miközben nagyon kell pisilnie.
Izgatna az is, ha a számba pisilne miközben nyalom. 26F

válasza:#45 Annyiban lehet, hogy egymás előtt szexelnek egy férfival, habár látták már egymást meztelenül korábban, s sokszor a nőknél természetes dolog, nem csinálnak belőle gondot (a másikat meztelenül látni). Ebben az esetben egyáltalán nem nyúlnának egymáshoz, csak a férfivel foglalkoznának. Habár valóban nagyon hasonlóak egymáshoz, még is benne van az izgalom, hogy itt-ott eltérőek, illetve, hogy egymásra nagyon hasonlóval lennék, s mind kettőt kipróbálhatnám
De kinek mi…

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kíváncsi vagyok mi van a férfi fantázia legmélyebb bugyraiban, amit nem mertek kimondani. Milyen fantáziátok van szexuálisan egy csinos nővel szemben?
Kíváncsi vagyok, mi érdekel titeket a leginkább. :)
A kérdés nemektől független. Meg lehet ezt érezni? Többször tapasztaltam azt, hogy ha odaülök/állok egy nő mellé tömegközlekedési eszközön, boltban, munkahelyen, liftben, utcán (nem csak egy esztétikus nő esetében), és az átlagosnál hamarabb erős szexuális vonzalmat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!