Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki meg tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki meg tud sajnálni olyan fiút aki több éve nem szexelt már és szexelne vele? Léteznek ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Rég óta nem sikerül semmit csajjal összehoznom.

Nagyon hiányzik már a testiség.

Sajnálatból van aki lefeküdne fiúval?

júl. 4. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem még egyáltalán nem volt még semmi, s jó volna már kipróbálni

F

júl. 4. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
1-es vagyok, jó volna, ha volna erre nyitott nő. Korábban egy lánybarátom azt állította, hogy sok a ribi, bezzeg én futottam még össze eggyel sem
júl. 4. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
*nem
júl. 4. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Sok a ribi, ez igaz, de ők is csak a jóképű pasiknak teszik szét.
júl. 4. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Csináltam egyszer ilyet. Nem kerek privit, sem ajánlatot, nem szeretnek ilyenbe belemenni
júl. 4. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Amugy szerintem meglehet adni a módját, elhívni vacsira, italra/koktélra, egy alap ismerkedés és aztán megejteni a dolgot. Nem úgy megy szerintem, hogy csak Szia - Szia xy vagyok és egyből ruha le és mehet a mehet…

F

júl. 4. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Kb mint a fehér holló.

De amúgy tényleg millióból egy.

Én is csak úgy tudtam szexelni.

De készülj fel hogy ők is szánalmasak. Dagadt öreg érzelmi válságban lévő nők.

Fiatal vagy kicsit is jól kinézőbe ne is reménykedj

júl. 4. 18:00
 8/11 Life and Death ***** válasza:
Mennyire kell ehhez szánalmasnak lenni?
júl. 4. 18:43
 9/11 Jacobs2 ***** válasza:
100%

A férfiatlan pitizéstől herótja van egy nőnek.

Csak mondom

júl. 4. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen. Csak fizetni kell náluk
júl. 4. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szégyellnem kellene, hogy képtelen vagyok őt sajnálni?

Ismerkedtünk egy lánnyal, vagyis hát nem "olyan" ismerkedésnek indult, nyögvenyelős volt az egész, mert el-eltűnt, és nem reagált az üzeneteimre, hívásaimra. De mindezt úgy, hogy akkor még csak beszélgettünk, tehát semmi nem volt köztünk. Időnként elejtette, hogy...

Miért kell mindig a nőt sajnálni?

Természetesen nem provokálásnak tetem fel a kérdést, és jómagam is lány vagyok. Mindazonáltal nem értem ezt a mentalitást, és ismerek jó pár esetet, amikor komolyan nem tudtam azokat megérteni, akik a nő pártját fogták. Az egyik eset a szomszéd településen volt....

Fiúk! Mi kell ahhoz, hogy bűntudatot keltsen bennetek egy lány? Mitől sajnálnátok meg?

Úgy értem például: Ha mondja, hogy mennyire rosszul esik neki amit mondtatok valami ilyesmiért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!