Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon az a lányok/nők számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az a lányok/nők számára izgalmas látvány, ahogy egy kis ernyedt kukiból egy nagy, merev pénisz válik?

Figyelt kérdés
Tehát magára a folyamatra gondolok. Vagyis látni, ahogy nyugalmi állapotból beáll a merevedés. Ez izgató látvány lehet? Vagy ez a nőket egyáltalán nem érdekli, csak a merev pénisz?

júl. 4. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Te jó ég dehogynem nem engem állatira izgat főleg ha rám áll fel vagy az én kezemben vagy számban keményedik meg.Csak sajna nálunk ez ritka mire eljutunk oda addigra párom már áll. Bár most nyáron ez a kedvencem az itthoni meztelenkedésben h láthatom.🥰
júl. 4. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem azt mondta, hogy szereti nézni (meg okozni), hogy feláll rá a farkam, szóval gondolom más nők is hasonlóan vannak azokkal akik tetszenek nekik / akiket szeretnek.
júl. 4. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Engem nem érdekel.
júl. 4. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Én imádom látni is meg érezni is
júl. 4. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
ewww 20cm alatt száraz vagyok
júl. 4. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Én meg húsz centi felett vagyok száraz...
júl. 4. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalatból mondom, hogy azok a csajok akik működnek szexuálisan nagyon gerjednek rá.
júl. 4. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon izgalmas latni
júl. 5. 06:05
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szeretem mikor a számba érzem mikor merevedik.
júl. 7. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze, a gondolat is izgató, ha ilyen hatással vagyok valakire és ezt látom is! Oké, az sem utolsó ha nem látom, de mondjuk érzem a ruháján keresztül, huhh!
júl. 8. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kölcsönös szívhallgatás fonendoszkóppal izgalmas valaki számára?

Nemtől és kortól függetlenül érdekel, vannak-e olyanok, akik szeretnének nyugodt, biztonságos, kellemes körülmények között hódolni a szívdobogás iránti szenvedélynek.

Előfordult veletek, hogy egy megalàzó helyzet izgalmassà vàlt?

Fiúk-lànyok is írhatnak nyugodtan. Lànyok, ti élveztétek ha a pasi szàmàra volt megalàzó a helyzet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!