Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold férfiak, volt akit elhagyott a harmadikért neje/barátnője, miként élted meg, következő kapcsolatod is cuckold volt vagy már nem merted ilyenné alakítani, felvállalni a fétised?

válasza:Érdekes, hogy mindenki úgy képzeli el ezt, hogy a férfi akarja.
Pedig van úgy, hogy a nő dönti el, hogy ez lesz és kész. És ez az igazi cuckold.

válasza:Nálunk lett a feleségemnek egy szeretője az engedélyemmel.
(Ő akarta) De végül az lett, hogy kiábrándultam belőle és kiraktam.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Regebben volt egy bnom, aki megcsalt es kozben elmeselte,hogy tortent meg ilyesmi, az akkor nagyon felizgatott es eletem legjobb szexe volt. Valoszinu,h akkor a sima monogam kapcsolatot mar nem elveznem?
Fiatal par vagyunk es bele mentem a parom unszolasara a dologba. A szeretom a csoporttarsam ey kiderult, most a fel evfolyam tudja. Nagyom eg a pofam. Ti mit tennetek? F21,L19
Változatos szexuális életünk volt eddig is. 5-éve vagyunk együtt. Eddig nem történt semmi extra ezért úgy döntöttünk kipróbáljuk a cuckoldot.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!