Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, a magasabb vagy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, a magasabb vagy az alacsonyabb pasik jönnek be? Miert?

Figyelt kérdés
júl. 5. 05:57
 1/6 _NiceMan_ ***** válasza:
100%
Férfiként megerősíthetem hogy a magasabbak, de sok más dolog számít még.
júl. 5. 06:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Magasabbak

L

júl. 5. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A magasabbak, én is magasabb nő vagyok.
júl. 5. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

182 cm vagyok ami a régi 180 feletti elvárásnak megfelelő volna...

De soha egy csajom nem volt.

Szóval ez nem jelent semmit.

Ahogy azt se ha 14 vagy 16 cm a farkad...

júl. 5. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Magasabbak, egyrészt mert én se vagyok alacsony nő. De valóban nem csak ez számít, nem ez az egyetlen döntő tényező, hogy ki szimpatikus számomra.
júl. 5. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen, nem a magasság dönt, hanem az összkép. De olyan szinten, hogy olvadtam már el 170 centis kb 60 kilós és 185+ centis nagydarab pasitól is. Mindegyikben megfogott valami.
júl. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak, nektek az alacsonyabb, vagy magasabb lányok jönnek be általánosságban? Ki fog meg jobban, egy alacsony nő, vagy egy magas nő?

Biztos sok ilyen kérdés volt, de így izgalmasabb, hogy lehet szavazni. Nyilván kinek ez, kinek az, lássuk, érkezzenek a szavazatok. Nem kell kimagyarázni, hogy nem számít, mert így személyiség, úgy egyéb tulajdonságok stb, ezekkel tisztában van mindenki. Ahogy írtam,...

Alacsony tini lányok! Nektek a magasabb, vagy az alacsonyabb fiúk jönnek be?

Nagyon gáz, ha a 157 centimmel a 180-190+ -os fiúk tetszenek? 16/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!