Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől és mikor, hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől és mikor, hány évesen tetszett meg, ha mással szexel a feleséged?

Figyelt kérdés
Akár csak sima hármasban, úgy, hogy te is részt veszel, akár hotwifing vagy rendes cuckold értelemben.
júl. 5. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Az 5öst nehogy komolyan vegyétek 😅
júl. 5. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell sajnálni a gyerekeimet, nagyon jó szülők és tisztességes emberek. 3-as válaszoló voltam.
júl. 5. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

10

Ez nem kiegyensulyozottàg.

A hármasozás jó buli, főleg ha mindenki független.

Ha a háromban van egy pár, az már egy fokkal bajosabb, de még talán így is működhet (egy darabig)

Ha gyerekek is vannak, ott már sokkal nagyobb a baj.

Ez pszichológiai megközelítés

júl. 5. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

13.

Én ugy gondolom amig a gyerek nem sérül semmilyen formában addig nincs baj.

júl. 5. 11:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyre inkább olyan elmaradott boomer csodabogárnak érzem magam, pedig aztán végképp nem vagyok prűd, de amennyi ilyen megcsalásos meg homoerotikus hajlamuk van az embereknek, rendszeresen felmerül bennem a kérdés, hogy akad még normális ember?

Normális alatt nem a hiperkonzervatív okból hűséges és monogám típust értem, de valahol akkor se tudom épp ésszel felfogni, hogy mi a jó abba, ha a párodat más dugja.

Eleve átlényegültek már nagyon a fogalmak, de ha párkapcsolatról beszélünk, ha kimondjuk, hogy valaki "párom", akkor ott oda-vissza elvárható a hűség és a kizárólagosság, hiszen ez a legszentebb kötelék (nem spirituális marhaságból, hanem mert két ember elméletileg egymást választotta) két ellenkező nemű ember között.

Minden más csak érdek, lehet bárhogy szépíteni. Persze régen is mindig így volt, a házasság anyagi érdekekről szólt és a gyerekek jövőjéről, mintsem a két fél boldogságáról, a férfi eltartotta az asszonyt, a nő a testét és a házicselédségét adta cserébe. Ha szerencsések voltak balhék nélkül békében el tudtak lenni, ha még szerencsésebbek, szerették is egymást és vonzódtak is kölcsönösen egymáshoz.

De most, amikor ténylegesen nem kötelező senkinek kapcsolatban lenni és úgy legózol össze egy kapcsolatot, ahogy neked és a másik félnek jó, mi értelme van ennek?

Ennyire hiány lett olyan nőből, aki nem akar mással dugni a párján kívül?

Vagy ennyi perverz férfi van, akit valamilyen oknál fogva az izgat, ha más dugja az asszonyt?

júl. 5. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Volt olyan tanárod középsuliban aki vonzódott hozzád?

Ha igen, mik voltak ennek a jelei? Neked ő tetszett? Volt felesége, gyerekei stb?

Aki a feleségét vagy párját nem kívánta terhesen, az a miért volt? Nem tetszett a teste vagy a gondolat taszított, hogy benne egy bébi?

Az én férjem az utóbbi miatt nem igazán akar szexelni, mert azt mondja, hogy neki morbid. Csak orál van egy ideje.

Van olyan köztetek aki úgy költözött egy városba, helyre, házba vagy úgy építkezett a férjével/feleségével, hogy az adott dolog nem tetszett neki?...

Ha nem tetszik, akkor idővel el lehet adni, ezt tudom én is… de valahogy nem tudok teljesen megbékélni vele..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!