Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk!! Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk!! Mit gondoltok arról, hogy a legtöbb magyar lány, lefeküdne, vagy lefeküdt néger pasikkal? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nekem nincs ellenvetésem, szerintem elég exotikus, van aki megélte. Hatalmas méretek, más pasiknak szintén nagy, de egy néger pasi aki nagyon izmos, van egy vonzereje. Ezzel azt szeretném mondani hogy ha a következő barátnőmnek az előző 15 szeretője néger volt vastag nagy mérettel én akkor is tudnám szeretni.

júl. 5. 12:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
De,pont az. És a legtöbb férfi hozzá sem nyúlna olyan nőhöz,aki előtte négerrel volt. Az biztos.
júl. 5. 14:17
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én hozzányulnék, de előtte egy teljes körű STD szűrés.
júl. 5. 14:21
 13/26 Jacobs2 ***** válasza:
36%

Honnan tudod, hogy a legtöbb igen?

Megkérdezted őket? :)

Én eleve nem csajozom már jóideje, de ha tenném mostani fejjel a szűrő amin át kéne mennie egy feleség jelöltnek már nagyon apró lyukú. Lehet kezdek boomer lenni, azért.

Mindenesetre szakadt előélet nekem nem fér bele, mert kb egy fél életen át néztem végig milyen dolgok miket hoztak ki emberekből az évek alatt.

És az a summa, hogy a 40es defekteket 20 evesen lotyóskodáskor szedik össze :)

Amúgy a néger sértő kifejezésnek számít nekik, fekete, vagy színes.

júl. 5. 14:24
 14/26 anonim ***** válasza:
26%
Csokifasz, haha... 😂😂🤣😆😅
júl. 5. 14:25
 15/26 anonim ***** válasza:
34%

14

Te hány éves vagy?

Mert aki ezt viccesnek hiszi, az nem hiszem, hogy értelmesebb mint egy 3 éves

júl. 5. 17:15
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
15# Szerintem vicces. Az elhíresült videó jutott róla eszembe. Nem kell az életet túl komolyan venni. 🙂😎
júl. 5. 17:18
 17/26 anonim ***** válasza:
53%
#16 nagyon nagy pacsi innen is neked, és Havas tanár úrnak is! ❤️
júl. 5. 17:21
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Minden nap kiírod ezt a kérdést?
júl. 5. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen udvarolnék Afro csajnak, ha közepesen tud magyarul és itt él az országban
júl. 5. 19:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Jacobs2 tudnál példát mondani milyen defektet szednek össze a lotyoskodassal?
júl. 6. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ha kötelező lenne lefeküdnötök egy magyar politikussal, melyik lenne az?

És szerintetek melyiknek van a legnagyobb szerszáma?

Magyar emberként van lehetőségem egy fekete csajjal lefeküdni? (Fiú vagyok)

Valakinek sikerült már normális ismerkedési keretek között? Ők hogyan viszonyulnak a magyarokhoz? Nem feltétlenül szeretnék prostihoz fordulni. Bár nem is tudom, hogy Magyarországon vannak-e színesbőrű prostituáltak. Kérlek, még véletlen se lássatok bele ebbe...

Lefeküdnétek valamelyik magyar politikussal?

Ha igen, melyik lenne az, és miért? Engednétek neki, hogy bármit megcsináljon veletek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!