Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk!! Mit gondoltok arról, hogy a legtöbb magyar lány, lefeküdne, vagy lefeküdt néger pasikkal? Mi a véleményetek?

válasza:

válasza:

válasza:Honnan tudod, hogy a legtöbb igen?
Megkérdezted őket? :)
Én eleve nem csajozom már jóideje, de ha tenném mostani fejjel a szűrő amin át kéne mennie egy feleség jelöltnek már nagyon apró lyukú. Lehet kezdek boomer lenni, azért.
Mindenesetre szakadt előélet nekem nem fér bele, mert kb egy fél életen át néztem végig milyen dolgok miket hoztak ki emberekből az évek alatt.
És az a summa, hogy a 40es defekteket 20 evesen lotyóskodáskor szedik össze :)
Amúgy a néger sértő kifejezésnek számít nekik, fekete, vagy színes.

válasza:14
Te hány éves vagy?
Mert aki ezt viccesnek hiszi, az nem hiszem, hogy értelmesebb mint egy 3 éves

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akár underground, akár mainstream stb.
És szerintetek melyiknek van a legnagyobb szerszáma?
Valakinek sikerült már normális ismerkedési keretek között? Ők hogyan viszonyulnak a magyarokhoz? Nem feltétlenül szeretnék prostihoz fordulni. Bár nem is tudom, hogy Magyarországon vannak-e színesbőrű prostituáltak. Kérlek, még véletlen se lássatok bele ebbe...
Ha igen, melyik lenne az, és miért? Engednétek neki, hogy bármit megcsináljon veletek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!