Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag nő mennyit szexel egy héten/hónapban? Hát egy átlag férfi?

válasza:Egy átlag nő amennyit akar.
Egy átlag férfi kb semmit.
Szingliként.
Házasság esetén nagyjából egyformán 🤣

válasza:

válasza:Jelenleg például én is semennyit, mert gondjaim vannak az intimitással.
F
De szerintem havi 1 max 2 alkalom fordul elő az átlag nőknél akinek nincs állandó partnere és szingli és randizik, vagy ismerkedik is.

válasza:#2 agyament hisztérika vagy csak ezért nem szexelsz. Ezt a válaszod második fele igazolja is.
Általában a legtöbb ferfinak farka van, általában a legtöbb nő férfiakkal szexel.

válasza:Inkább senkivel, mint idióta barmokkal. Nem szeretetszolgálat vagyok. Ha ez hiszti, ám legyen. :D
#2 voltam

válasza:37 éves nő vagyok, átlagban hetente 1-2 alkalommal szexelek a férjemmel.
Azt gondolom az elmondások alapján hogy ez az átlag.
Van olyan kolléganőm, aki minden nap szexel, de van aki havonta 1X.

válasza:

válasza:Ez a nőn múlik amennyit akar.
Átlagos férfi heti 1 minimum.
Itt az a kérdés, hogy melyik nemnek mennyi energiát kell ebbe tennie hogy eleje a kívánt eredményt.
Én azt látom, hogy nőknél a válogatás viszi el az energiát.
Férfiaknál pedi a rengeteg próbálkozás.

válasza:fiatalként olyan gyakran mint az öregek igény lenne minden nap de csak a munka munka munka amikor épp van idö rá meg nafta is
22f
Kapcsolódó kérdések:
Volt már ilyen ismerkedésem egy meleggel, aki nem is értette miért nem ismerek híres drag starokat, sorozatokat stb. Nem tudom én melegként a férfiakat szeretem, nem a nőies nem tudom milyen nemű "férfiakat" vagy női sztárokat. Emellett szeretem a sportokat, olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!