Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálykiránduláson szoktatok önkielégíteni fiúk? Vagy kibírjátok azt a 2-3 napot? Vagy ebben a korban nagyon kanosak vagytok?
Figyelt kérdés
Hogy szoktad? Hol szoktad? Miért?júl. 6. 06:50
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Pont azért, amiért te is masztizol hetente többször.
Miért kellene kibírni?
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Hát azt tudom mondani, hogy ha lenne olyan lány, aki besegítene a kezével, akkor elmennék vele kirándulni :D
3/9 anonim 

válasza:

válasza:WC mindenütt akad - és a csendes, enyhén állott húgyszagú, nyugis helyeken nekem már reflexszerűen feláll...
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Osztálykiránduláson a szex is bejátszik
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk osztálykirándulason senki nem verte, mindenki szexelt.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Általánosban közös verés volt, gimiben most már dugás szokott lenni. 18f
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem bírom ki, Meg oldom paplan alatt. Minden srác veri, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Úgy hogy nem érdekel hallja e valaki, ha kell hát verni kell. 😜
További kérdések:
Nők, szoktátok azt érezni, hogy de leszopnátok egy adott személyt?
Fordított esetben a nyaláshoz hasonlóan.
Shakira segge 10/10?
Most volt a halftime showban
Van olyan hogy a barátnőd mászik rád hogy szexelni akar?
Nekem eddig csak 3 alkalmi kapcsolatom volt. Normális kapcsolatban kb bármennyi szex vagy, bármikor amikor megkívánja az ember a barátnőjét lehet szexelni vagy sokszor mondanak nemet a lányok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!