Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért népszerűbb a Vágyaim, mint a Szeresdmagad?
Figyelt kérdés
Több látogatója és vásárlója is van a Vágyaimnak, pedig sokkal drágábbak, mint a Szeresdmagad és a választékuk is jóval kisebb. Miért pont a Vágyaim a legnépszerűbb szexshop az országban?júl. 6. 08:17
További kérdések:
Lovagló pózban a csaj a mellkasomra támaszkodott, mell alatti részen a bordáimra… ez normális? A bordám és a szegycsontom is fáj… nálatok ez hogy van?
Fura volt, de gondoltam mindenkinél más szokások vannak… Kicsit fájt is, gondoltam talán ez is a része, így élvezi. Ma viszont úgy ébredtem hogy megmozdulni alig bírok, a szegycsontom fáj, és a bordáim is mindkét oldalon, illetve a hátam is… Nincs semmi sérülésem, de...
Puncinak is szokott olyan erős szaga lenni mint a pénisznek ?
Molyen szaga van?
Csajok! Emlékeztetek mikor először vettek szátokba péniszt? És elégíttetek ki egy pasit?
Hogy történt? Még szüzek voltatok? Hány évesek tettétek meg? Jó élményetek fűződik hozzá? Szerinek egyből jól csináltátok?
Az izmos nőknek mennyire nehéz vagy könnyű ismerkedni az alakjuk miatt?
A pasik többségénél hátrány vagy előny? Vagy amilyen körökben mozognak, ott inkább előny?
Nők szerintetek mitől lesz jó egy nő az ágyban?
Ha tudjátok miért nem csináljátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!