Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakran fordul elő hogy egész nap csak szexeltek semmi mást nem csináltok?
max evés, fürdés, alvás van aznap szexen kívül. Tehát napi tobb órát szexel töltötök.
Ritka az ilyen ?

válasza:

válasza:

válasza:Egész naposat nem szoktunk, az már szerintem káros az egészségre.
Olyan van, hogy évente pár alkalommal a gyerekek nélkül megyünk wellnessezni pár napra, ott nyilván a szex is nagyobb szerepet játszik, többször szoktunk együtt lenni, mint normál hétköznapokban.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
16 hónapos a kislányom és egész nap rajtam lóg. Nem nagyon van el a saját játékaival max 5 percig, majd jön és nyúz engem. Állandóan cicizik, de nem eszik csak cumizik, rángatja mert egyhelyben már nem tud megülni. Próbálok játszani vele egész nap de azért nekem is...
Mit csináltok ha megnyeritek a Fiat 500-ast? Én örömömben azzal ünnepelném meg hogy kivennék 1 nap szabit és egész nap csak a kedvenc kocsmámban lennék.
1,5 éves és 3,5 éves gyerekeink vannak, akiket imádunk, de borzasztó lassan telik el velük egy nap 🙈 Amikor a nagy az oviban van, még csak-csak, de ilyen szünetekben meg hétvégén egyszerűen nem is tudjuk már, mivel kössük le őket egész nap. Néha eljátszanak már...
kort és nemet, meg hogy mennyi ideje vagytok a pártokkal írjatok léci.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!