Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakran fordul elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakran fordul elő hogy egész nap csak szexeltek semmi mást nem csináltok?

Figyelt kérdés

max evés, fürdés, alvás van aznap szexen kívül. Tehát napi tobb órát szexel töltötök.

Ritka az ilyen ?

júl. 6. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatok elején ez nálam általános jelenség 😅
júl. 6. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Soha
júl. 6. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy pasim, akivel 8-12 órás szexmaratonokat nyomtunk. Életem legjobb két éve volt, amit azóta is visszasírok.
júl. 6. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egész naposat nem szoktunk, az már szerintem káros az egészségre.

Olyan van, hogy évente pár alkalommal a gyerekek nélkül megyünk wellnessezni pár napra, ott nyilván a szex is nagyobb szerepet játszik, többször szoktunk együtt lenni, mint normál hétköznapokban.

júl. 6. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Soha se fordult elő
júl. 6. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Vastag, jó kemény, több menetes farkam van, ha valakit érdekelne ;)
júl. 6. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Senkit sem érdekel.

júl. 6. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Nyaralásnál, wellness hétvégén gyakran megesik.
júl. 6. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Volt már ilyen
júl. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináltok egész nap a gyerekkel?

16 hónapos a kislányom és egész nap rajtam lóg. Nem nagyon van el a saját játékaival max 5 percig, majd jön és nyúz engem. Állandóan cicizik, de nem eszik csak cumizik, rángatja mert egyhelyben már nem tud megülni. Próbálok játszani vele egész nap de azért nekem is...

Gyűjtitek a pontokat?

Mit csináltok ha megnyeritek a Fiat 500-ast? Én örömömben azzal ünnepelném meg hogy kivennék 1 nap szabit és egész nap csak a kedvenc kocsmámban lennék.

Mit csináltok otthon egész nap 2-5 éves kisgyekekkel? Mese megy fél nap vagy folyamatosan foglalkoztatjátok öket?

1,5 éves és 3,5 éves gyerekeink vannak, akiket imádunk, de borzasztó lassan telik el velük egy nap 🙈 Amikor a nagy az oviban van, még csak-csak, de ilyen szünetekben meg hétvégén egyszerűen nem is tudjuk már, mivel kössük le őket egész nap. Néha eljátszanak már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!