Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kínából nagyon olcsón lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kínából nagyon olcsón lehet vibriket, plugokat rendelni - milyen tapasztalatotok van, ezek jó minőségűek? Érdemes onnan rendelni?

Figyelt kérdés

júl. 6. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Kici, occó.
júl. 6. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt shein-es vibrim teljesen jo volt. Marimt megvan meg azota is es meg mindig jo.
júl. 6. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

igazábol már minden kinába készül csak a végén egy márkás dobozba belerakják

mi is amiket vetünk rá van irva hogy made in china

júl. 6. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Én a Temuról már rendeltem csomó játékszert. Vegyesek a tapasztalataim. Van olyan ami szuper minőség, és azóta is nagy kedvencem, nagyon bevált, és van olyan is ami nem jött be, mert nagyon gagyi volt.

Szóval érdemes rendelni, mert vannak nagyon jó cuccok is.

júl. 6. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3 as vagyok hozáteszem hogy az aksis termékekel kell vigyázni ne hogy kigyuladjon vagy felrobanjon az aksija de ez csak a nagyon gagyiknál van szerintem
júl. 6. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ésszel kell rendelni, nézni vásárlói képeket, értékeléseket.

Férfiként is vettem sok dolgot, és csak az én egyéni preferenciám, hogy melyik vált be, mert egyébként 1-2 farokgyűrűn kívül semmivel nem volt gond (azok is csak gyengék voltak).

júl. 7. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen érdemes onnan rendelni, sok jó cucc van és a minőségük sem rossz. Ahogy előttem szólók is írták, szinte minden ott készül, csak a csomagolás más.
júl. 7. 09:06
 8/8 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Teljesen jók! többet rendeltünk már, és ismét fogunk🙂 ami nem vált be, az kedvesem anatómiai egyénisége miatt. (Bár más is panaszkodott ilyenre ismerősi körből. Hüvely plusz csiklóizgatónál nem illeszkedik a csiklóra a léghullámos rész😭)
júl. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

A Temu webshopról mi a véleményetek? Megbízható webshop? Milyen minőségűek a termékeik?

Nagyon reklámozzák hogy ingyen táblagépet küldenek, ez igaz, kapott már valakit?

RIDEX alkatrészek milyen minőségűek?

Mik a tapasztalatok aki már használta?

Temuról rendelt már valaki bőrhatású nadrágot?

Mennyire megbízható minőségűek? Mik a tapasztalatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!