Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ablakhoz közel verem ki vagy az udvaromon akkor feljelenthet ha valaki meglát?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Persze!
Hiába sajátod akkor sem teheted meg.
Hála istennek.

válasza:Baromság!
Nem kötelező benázni más udvarára!
Az a bűntetendő, ha direkt mutogatod magad, pl közterületen.
De hogy a saját kertedben mit csinálsz, jogilag nem kerülhetsz bajba.
8
Pont erre gondoltam. Ha nem tetszik amit csinálok ne nézzem be az ablakon vagy az udvarra. Ha megteszi akkor valamilyen szinten tetszik neki amit lát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
tenyleg draga bútorokat szereztünk be, novenyeinkre nagyon figyelünk, nem locsoljuk csak kora reggel vagy késo este... egyes növények mar össze vissza vannak egetve, mivel nem jo a tűzo napon vizet locsolni rajuk. arról meg ne is beszéljük, hogy ordítanak egész nap, mintha meg lennének bolondulva.
Egy önkéntes kutya befogadó él tőlünk három házzal odébb, aki arra jár panaszkodik és már feljentést is kapott a kutya tulajdonos mivel nem lehetett a házuk előtt eljárni a harcias kutyák miatt. Ezt a problémát minimálisan kezelték így csak pár kissebb termetű kutya...
Fonatos drótkerítés van a szomszéd és az én hátsóudvarom között amin át lehet látni.Ilyen drótkerítés van: Feljelenthetnek-e e miatt?
Lásd jön hozzám valaki, felveszem a beszélgetését, beszélgetés alapján meg feljelentést teszek.
Jöttem hazafelé munkából és az elektromos kapunknak kell egy kis idő hogy kinyíljon, kb 2 perc, ezért az utca elején már szoktam nyitni (kb 2 perc mire odaérek), 2 malim van, vizsgásak, a kapu egész nap nyitva is lehet, sétáltathatnak kutyát, jöhet postás, hiába erős...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!