Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz idén nyáron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz idén nyáron olyan nőt találni, aki rám lépne?

Figyelt kérdés
Mi változott?
júl. 7. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Nem tetsző fétis ez nőknek
júl. 7. 03:31
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Senki sem szeret oktalanul nagy szarba lépni - nyáron pedig, amikor minden hígabb és büdösebb - na akkor meg pláne...

🤦

júl. 7. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Nyári munka? Hol tudok találni olyan helyet ahol nyáron diákmunkaként tudok dolgozni?

Még nem dolgoztam így, arra lennék kíváncsi, hogy mi ennek a menete, mindenképp csak álláshirdetés alapján kaphatok csak munkát, vagy megkeresni is lehet helyeket ahol talán van hely? Vagy hogy tudok még olyan helyeket találni ahol diákmunka keretein belül dolgozhatok...

Skandináviában, Kanadában vagy esetleg Alaszkában vannak olyan helyek, ahol nyáron is lehet csodás, havas helyeket találni?

Úgy értem, olyat, ami síelésre vagy éppen egy betyáros hóember elkészítésére alkalmas.

Ha nyáron kimegyek az Usa-ba milyen gyorsan tudok ott melót találni,ha megtetszik az ország?

Magyar lakta részekre gondoltam, főleg New York és Cleveland környéke jöhetne szóba. Közösségi médiában az ottani magyar csoportok mennyire jók alap tájékozódási pontnak, vagy segítségnek?

Nyáron több esélyem van párt találni magamnak?

Vége lesz a sulinak és lesz egy csomó szabad időm Fiatal srácc/miskolc

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!