Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz idén nyáron olyan nőt találni, aki rám lépne?

válasza:Senki sem szeret oktalanul nagy szarba lépni - nyáron pedig, amikor minden hígabb és büdösebb - na akkor meg pláne...
🤦
Kapcsolódó kérdések:
Még nem dolgoztam így, arra lennék kíváncsi, hogy mi ennek a menete, mindenképp csak álláshirdetés alapján kaphatok csak munkát, vagy megkeresni is lehet helyeket ahol talán van hely? Vagy hogy tudok még olyan helyeket találni ahol diákmunka keretein belül dolgozhatok...
Aki már utazott idegen utazótárssal, hol talált? Milyenek voltak a tapasztalatok?
Úgy értem, olyat, ami síelésre vagy éppen egy betyáros hóember elkészítésére alkalmas.
Magyar lakta részekre gondoltam, főleg New York és Cleveland környéke jöhetne szóba. Közösségi médiában az ottani magyar csoportok mennyire jók alap tájékozódási pontnak, vagy segítségnek?
Vége lesz a sulinak és lesz egy csomó szabad időm Fiatal srácc/miskolc
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!