Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szűznek elvennéd a szüzességét ha jóképű?
Figyelt kérdés
júl. 7. 05:47
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Na, hogy ilyet se ír ki nő, az is hétsztség! 😂
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Aki jóképű, nem hiszem, hogy szűz marad 30 éves koráig.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:#1 ezt valószínűleg férfi írta ki. Hogy jönnek ide a nők?
Lehet megtenném, de nem azért, mert jóképű. Objektíve egy párom se volt az, mégis szépnek láttam őket.
Kell a ráhangolódás, a közös kémia.
De nem leszek álszent, azért erősen elgondolkodnék rajta, hogy miért szűz. Lehet ott olyan gálások, mentális probléma (mint pl depresszió) áll a háttérben. Az meg annyira nem szexi. Se nőnél se férfinél
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Az RL-en rengetegen vállalnák a feladatot 😂 Azon túl meg nincs szánalomszex (bármilyen jóképűnek tartod is magad). Szóval ne erre spendírozz bro' ha dugni akarsz.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Mondjuk kezdj el csajozni és valaki úgyis el fogja venni a szűzességed. Szerintem az a problémád hogy túl "puhapöcs" vagy és túl érzelgős. Faszi vagy legyél faszi ne egy csaj. A nők is szeretnek szexelni és szeretik ha meg vannak dugva, akiben viszont nem látják azt, hogy meg tudja őket dugni offolják. Ha pedig odamész és leráz akkor is ugyan ott vagy mint most amikor nem mész oda (feltételezés nem kell savazni viszont ha talált nyersz vele) faszi vagyok ne állj neki engem fűzni 😀
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Kevésbé jóképűnek is elvenném, ha szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Nők! Vettétek már el jóképű férfi szüzességét?
Mennyi idős volt? Tudtad, hogy szűz? Ilyenkor érdemes elmondani előtte? Azért kérdezem, mert úgy néz ki most valaki szimpinek talál és lehet lesz valami, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!