Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bdsm kapcsolatban élő domokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bdsm kapcsolatban élő domokhoz szól a kérdés. Hogyan kezelitek ha a szub folyamatosan provokál és szabályt szeg? Normális ez a dinamika? Vagy ez esetben nem játszotok tovább?

Figyelt kérdés
Bdsm, párkapcsolat, büntetés

júl. 7. 08:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez önmagában még nem mondja meg, hogy működik-e a dinamika. Van, akinél a provokáció egyfajta tesztelés, a bizalom vagy a keretek próbája, de ha ez állandóvá válik, és a megbeszélt szabályok rendszeresen sérülnek, akkor érdemes megállni és beszélni róla. Számomra a BDSM alapja a kölcsönös bizalom és a kommunikáció. Ha ezek hiányoznak, akkor a szerepek már önmagukban nem oldják meg a problémát.

40 ffi

júl. 7. 08:27
 2/25 A kérdező kommentje:
Hogy egy kicsit megvilágítsam. Ok, hogy be kell törni, és ez bizonyos szintig normális és élvezetes. De nyilván vannak határok. Sose használ biztonsági szót, pedig elég kreatívak és fájdalmasak a büntetések. Nem vagyok biztos benne, hogy nem inkább egy jó pszichológus kéne neki.
júl. 7. 08:29
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Első pár alkalommal nem használtam a biztonsági szót.

De lassan 9-10 hónap telt el és még mindig nagy a szám és nem sikerül betörni.

Első orgazmusig ellenkezek.

júl. 7. 08:51
 4/25 A kérdező kommentje:
De ha folyamatosan be kell törni, akkor nem az van, hogy nem akar ilyen kapcsolatot igazából? Sub kapcsolatban vagyunk némi mazochizmussal, de ne olyanra gondolj, hogy hülyére verem. Sok testi fenyítést alkalmazok, de vannak mentálisan is megterhelő büntetések. Ez nem a nagy szájról szól szerintem nála, mintha folyamat az lenne a cél, hogy kb megsemmisítsem. És hiába van sírás-rívás, megkönnyebbülés, összebújás utána, úgy hogy teljesen padlóra került, csinálja tovább. Kommunikálunk erről, állítása szerint ezt akarja és élvezi, de nem vagyok abban sem biztos, hogy őszinte ilyen téren.
júl. 7. 09:26
 5/25 anonim ***** válasza:
64%
Igen, pszichológus
júl. 7. 09:31
 6/25 A kérdező kommentje:
Ezt most bdsm kapcsolatban tapasztaltként írod, vagy laikusként, aki szerint a bdsm eleve problémás?
júl. 7. 09:36
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

Kuka.

Nincs időm felesleges köröket futni.

júl. 7. 09:47
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy brat. Én kifejezetten szeretem az ilyen nőket, mert az én BDSM tematikámba pont beleillik.

De tény és való, hogy a BDSM - en belül nem mindenhez illik a brat viselkedés.

38/f

júl. 7. 10:05
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
#6 amit leirtál az a problémás, preferenciától függetlenül
júl. 7. 10:36
 10/25 A kérdező kommentje:
Hetes, mit értesz felesleges kör alatt? Ha hibázik vagy rosszul csinál dolgokat, eleve bünteted, nem? Mi az a határ, ami miatt kuka szerinted? Ha mindig engedelmes lenne, semmi értelme nem lenne a játéknak, nem? Illetve ha ez kuka, mert nem úgy játszik ahogy te elképzelted? Vagy kuka mert kevés vagy, kevés vagyok neki? Ez a negyedik ilyen kapcsolatom, de sose volt számomra ilyen megterhelő egyik sem. Amellett meg kurvára odavagyok érte, és nagyon nem szeretnem kukázni.
júl. 7. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért kell folyamatosan leszólni azt a nőt, aki nem akar análozni?

Ha valaki leírja, hogy nem akar anált, ráadásul kulturáltan, egyből legalább egy valaki beszól neki, hogy prűd, hogy élvezhetetlen stb. Ekkora elvárás manapság az anál? Hogy egy férfi egyszerűen nem élvezi a szexet enélkül? Pl a másik amit mindig felhoznak, hogy...

Beteges az a pasi aki azt kéri a női partnerétől,miközben ő felöltözve van, hogy a közös otthonunkban folyamatosan meztelenül, vagy maximum egy tangában közlekedjen?

Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, és az a mániája, hogy meztelenül mászkáljak a lakásban amikor otthon vagyok, vagy amikor menszeszem van akkor max. sima bugyi vagy tanga. Közben ő felöltözve marad, miközben minden normálisan történik, beszélgetünk, filmezünk,...

Most unatkozó férfiak vagy ijedt lányok írkálnak és tűnnek el folyamatosan?

Legyen szó sugár kapcsolatos kérdésről vagy sima szex kapcsolatról, egy napot beszélünk, aztán eltűnnek. Általában találkozás előtt. Még úgy is ha ők írnak rám először.

Melyik a jobb ha valakinek folyamatosan vannak kapcsolataik, vagy ha akár évekig semmi?

Én a második eset vagyok. El sem tudom képzelni azt hogy valaki hogyan tud mindig megfelelőt taláni. Aki pár hónapon belül tud taláni valakit az mennyire jó kapcsolat általában?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!