Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm kapcsolatban élő domokhoz szól a kérdés. Hogyan kezelitek ha a szub folyamatosan provokál és szabályt szeg? Normális ez a dinamika? Vagy ez esetben nem játszotok tovább?

válasza:Szerintem ez önmagában még nem mondja meg, hogy működik-e a dinamika. Van, akinél a provokáció egyfajta tesztelés, a bizalom vagy a keretek próbája, de ha ez állandóvá válik, és a megbeszélt szabályok rendszeresen sérülnek, akkor érdemes megállni és beszélni róla. Számomra a BDSM alapja a kölcsönös bizalom és a kommunikáció. Ha ezek hiányoznak, akkor a szerepek már önmagukban nem oldják meg a problémát.
40 ffi

válasza:Én is ilyen vagyok.
Első pár alkalommal nem használtam a biztonsági szót.
De lassan 9-10 hónap telt el és még mindig nagy a szám és nem sikerül betörni.
Első orgazmusig ellenkezek.

válasza:Kuka.
Nincs időm felesleges köröket futni.

válasza:Ezt úgy hívják, hogy brat. Én kifejezetten szeretem az ilyen nőket, mert az én BDSM tematikámba pont beleillik.
De tény és való, hogy a BDSM - en belül nem mindenhez illik a brat viselkedés.
38/f

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki leírja, hogy nem akar anált, ráadásul kulturáltan, egyből legalább egy valaki beszól neki, hogy prűd, hogy élvezhetetlen stb. Ekkora elvárás manapság az anál? Hogy egy férfi egyszerűen nem élvezi a szexet enélkül? Pl a másik amit mindig felhoznak, hogy...
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, és az a mániája, hogy meztelenül mászkáljak a lakásban amikor otthon vagyok, vagy amikor menszeszem van akkor max. sima bugyi vagy tanga. Közben ő felöltözve marad, miközben minden normálisan történik, beszélgetünk, filmezünk,...
Legyen szó sugár kapcsolatos kérdésről vagy sima szex kapcsolatról, egy napot beszélünk, aztán eltűnnek. Általában találkozás előtt. Még úgy is ha ők írnak rám először.
Én a második eset vagyok. El sem tudom képzelni azt hogy valaki hogyan tud mindig megfelelőt taláni. Aki pár hónapon belül tud taláni valakit az mennyire jó kapcsolat általában?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!