Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha egy férfi mellbimbója pólón keresztül feltűnőbben kirajzolódik? Mire utalhat ez?

Figyelt kérdés
F/40
júl. 7. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Semmi.
júl. 7. 11:12
 2/7 Rocco20 ***** válasza:
100%
Hogy vagy anyagban vagy méretében nem megfelelő a póló l.
júl. 7. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Nagyon vékony anyagú a póló

2. Testhez álló szabású a póló

3. Fázik emberünk

4. És ezeknek minden variációja

júl. 7. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Arra, hogy az úr kicsit be van "csöcsösödve"(gynecomastia) mert magas a női nemi hormonjainak a szintje.
júl. 7. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

4?!!!

A mellbimbója, nem a melle!

júl. 7. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szűk a pólóm csak szimplán hegyes a cici.De nem vagyok elhízva nyilván,csak a bimbó hegyesedik.
júl. 7. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:

5!

[link]

júl. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Ez a párom fantáziája, mire utalhat?

Ma elmondta nekem a párom, hogy az a fantáziája, hogy míg ő hátulról dug, addig én egy feltapaszthatós műfarkat szopok. 4 éve vagyunk egyűtt, a pasim 25 éves én 24. A szexuális életünk átlagosnak mondható, nem tabu nálunk segédeszközök bevonása. De ezen a fantázián...

Ha valakinek állandóan plötyi a farok, az utalhat valami hormonális betegségre?

Az egészséges faroknak napi hány órát kell állnia?

Rozsaszin-piros pecseteles mire utalhat mensi helyett? SOS

1-én kellett volna megjönnie, nem volt most mint szokásosan szokott lenni mellduzzadás, viszont 2 nappal a mensim előtt olyan szinten görcsöltem, hogy azthittem megjött. Barátommal nem volt aktus. (Petting, közös fürdés illetve ujjazás is volt de figyeltünk arra hogy...

Mire, milyen hajlamra utalhat ez?

Párszor intim kapcsolat létesült köztem és egy elvált férfi közt, akinek 2 gyereke is van. Észrevettem, hogy szex közben, amíg orálszex van, a mellbimbóit izgatja. Mindannyiszor ahányszor orálszex van, azaz én csinálom neki. Ezt gusztustalannak érzem. Egyre jobban...

Utalhat az ágyban valami arra, hogy a barátom lefeküdt más nővel is, többször?

A makkja régebben érzékeny volt, most orálnál nem az. De nem megy el gyorsabban, pedig azt mondta gyorsabban el fog menni, mert csak önkielégített, pedig én ezt nem vettem észre.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!