Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony barátnőhöz milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony barátnőhöz milyen külsővel kell rendelkezni srácként?

Figyelt kérdés
Ahhoz hogy vékony lánynak bejöjjek hogyan kell kinézni?
júl. 7. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Sportos?
júl. 7. 21:29
 2/4 Eric Griffin ***** válasza:
55%
Nem is tudtam, hogy ez így működik. Elsősorban nem kell ostobának lenni, de ezzel ne is foglalkozz, ez téged nem érint. (Úgy értem, gyógyíthatatlan vagy)
júl. 7. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ hány éveshez? Tizenéveshez vagy huszonéveshez 190 magas, 90-100 kg, szálkás (már az izmos sem jó) és jóképű. Madárfészek fej előny.

Harmincas vagy negyvenes esetében ugyanez, de ott már a fészekfej nem bejövős.

júl. 7. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt nem lehet így leáltalánosítani, mindenkinek más az ízlése, és nézhet ki nagyon jól egy vékonyabb, egy sportosabb és egy mackósabb pasi is. 30N
júl. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Milyen külső adottságokkal kell rendelkezni, hogy átlagos nővel kialakulhasson szexkapcsolat?

Kizárólag azokhoz a nőkhöz szólok, akik interneten is hajlandóak szexkapcsolatot kialakítani, nem csak szűk ismerősi körben. Milyen külső kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy csak(!) szexre valakivel belemenjetek?

Debreceni férfiak tényleg akkora méretekkel rendelkeznek?

Érdekelne hogy kamuznak vagy tényleg van akinek 21/7cm . Mert szerintem nem.

Nyaralás alkalmával vagy szafarin törzs látogatáson szexelt fekete nővel v férfival?

Azt olvastam csikló csonkítás körülmetélés jellemző rájuk, meg nagy nemi szervvel rendelkeznek.Ez mennyire lehet igaz.

A masszőr lányok, nők, akik saját szalonnal rendelkeznek, egyedül dolgoznak, azok pénzért szexelnek is a klienssel?

Nem tudom mennyire igaz ez, de az utóbbi időben feltűnt, hogy a saját masszázs szalonnal rendelkező csajoknál a masszázs nevetségesen olcsó, annyira, hogy abból képtelenség fent tartani egy szalont. Szóval mennyire igaz, hogy ezek a nők valójában prostik, csak masszázs címszó alatt qrválkodnak?

Csajjok hogy reagálnátok arra ha kiderülne partnereteknek két péniszel rendelkezne?

Menyire lenne elöny férfinak két pénisze lenne? Egyszere két nöt kilehetne elégiteni velle?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!