Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony barátnőhöz milyen külsővel kell rendelkezni srácként?

válasza:

válasza:Attól függ hány éveshez? Tizenéveshez vagy huszonéveshez 190 magas, 90-100 kg, szálkás (már az izmos sem jó) és jóképű. Madárfészek fej előny.
Harmincas vagy negyvenes esetében ugyanez, de ott már a fészekfej nem bejövős.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kizárólag azokhoz a nőkhöz szólok, akik interneten is hajlandóak szexkapcsolatot kialakítani, nem csak szűk ismerősi körben. Milyen külső kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy csak(!) szexre valakivel belemenjetek?
Érdekelne hogy kamuznak vagy tényleg van akinek 21/7cm . Mert szerintem nem.
Azt olvastam csikló csonkítás körülmetélés jellemző rájuk, meg nagy nemi szervvel rendelkeznek.Ez mennyire lehet igaz.
Nem tudom mennyire igaz ez, de az utóbbi időben feltűnt, hogy a saját masszázs szalonnal rendelkező csajoknál a masszázs nevetségesen olcsó, annyira, hogy abból képtelenség fent tartani egy szalont. Szóval mennyire igaz, hogy ezek a nők valójában prostik, csak masszázs címszó alatt qrválkodnak?
Menyire lenne elöny férfinak két pénisze lenne? Egyszere két nöt kilehetne elégiteni velle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!