Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti a szopást vagy a kézimunkát szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
júl. 7. 23:09
11/38 anonim 

válasza:

válasza:Szopást/szopatást. De csak és kizárólag nőkkel! F.
14/38 anonim 

válasza:

válasza:Hüvelybe hatolást.
De ha csak a kérdés 2 opciója játszik, akkor már inkább szájjal… Kézzel én is tudom csinálni magamnak.
17/38 anonim 

válasza:

válasza:hát most jelenleg szingliként megmasszíroznám a nekem tetsző nőt, és kapna egy orgazmust is, ez most így elég lenne :D
de kapcsolatban, ha nem adom ennyire le az éhség miatt, akkor az előbbi, nyilván jobb. a kéz dolog azért bajos mert mindenki a sajátjához szokott, és a száj az ismeretlen. értelem szerűen kézzel mindegyik nő ügyetlenebb lesz mint mi.
18/38 anonim 

válasza:

válasza:Legjobban azt szeretem ha a golyóimat nyalják, szopják
19/38 anonim 

válasza:

válasza:Kézimunka,a párom úgy csinálja ... Közben simizi a punciját....
20/38 anonim válasza:
Egyértelműen a szopást, de vannak olyan masszőrök akik olyat művelnek a kezükkel, hogy némelyik lány orális tudása elmehet a búsba a kézimunkához képest.
További kérdések:
Nők, szoktátok azt érezni, hogy de leszopnátok egy adott személyt?
Fordított esetben a nyaláshoz hasonlóan.
Shakira segge 10/10?
Most volt a halftime showban
Van olyan hogy a barátnőd mászik rád hogy szexelni akar?
Nekem eddig csak 3 alkalmi kapcsolatom volt. Normális kapcsolatban kb bármennyi szex vagy, bármikor amikor megkívánja az ember a barátnőjét lehet szexelni vagy sokszor mondanak nemet a lányok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!