Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol egy lakásos prosti ha kifejezetten az átlagnál kisebb intim mérettel találkozik?
Most hagyjuk ezt a "még örül is neki, nem kell vele annyit dolgozni", "kikapcsolódás neki", stb. sablon válaszokat... Mert ez nyilvánvalóan így van.
Igazából az érdekelne, hogy vajon lenézi e, megveti e, emiatt a vendéget? Esetleg fejben egy "torzszülött" kategóriába teszi? Vagy valamennyire jobban hozzá vannak ehhez szokva mint az átlagos nők és a pénisz mérettől teljesen függetlenül ugyanúgy néznek egy ilyen vendégre mint bármelyikre?
Mert engem már kétszer nevetett ki emiatt nő, sőt az egyik durván megalázott és igazából bűncselekményt is követett el velem szemben ezzel kapcsolatban... Valószínűleg nem ilyen minden átlagos nő, hanem mondjuk 5-10 százalék, én emiatt mégsem tudok már közeledni egy felé sem, még ha tetszik sem és életem végéig traumás leszek.
Viszont prostinál még nem voltam, így majdnem teljesen szűz vagyok (minimális szexuális tapasztalatom van, 1-2 alkalom és nekem pl. még sosem oráloztak), de nagyon vágyom rá hogy rendesen együtt legyek egy nővel... Viszont azt még jobban szeretném elkerülni, hogy megint úgy nézzen rám egy nő, akár csak egy prosti is, ahogyan az a 2 lány akik láttak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen a feneke a szoknyába és milyen pózban képzelted el?
Volt olyan partnered aki szerette, ha a melleivel is volt szexuális játék? Mennyire jellemző?
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy van olyan nő aki szereti ha nyalják a popsiját is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!