Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy egy nővel eljussak a szexig mennyire kell megismerni egymást?
Tudom mindeki más de átlagban mennyire kell megismerni ahhoz a másikat hogy eljussunk a vetkőzésig?
Van egy lány 21 éves aki nagyon tetszik én 23 vagyok még nem volt barátnőm.
Mennyire kell megismerjen engem ahhoz hogy akarjon velem lenni?
Eddig sok balul végződött ismerkedésem volt, komolyan már nem tudom mit hogy csináljak. El sem hinném ha végre sikerülne addig ejutni vele. Hihetetlen lenne ha neki én kellenék eddig sosem választott engem senki párnak.

válasza:Te szexelni akarsz, és ezért (érdekből) megismerni.
Megismerni akard :)
Nem mellesleg alkalmi "diszkóbaleset" nem igényli ezt.

válasza:Ha csak szexelni akarsz, akkor a fizetős lányoknál probálkoz.
Egy kapcsolatban az emberek élvezik az együttlétet. Élvezik a másik hangját, nézését, vicceit, a beszélgetést, az ölelkezést. Tehát szex nélkül is jól érzik magukat együtt. Ha ez az ismerkedés neked teher, és a kell és muszáj kategoriába van, akkor inkább a fizetős lányoknál probálkozz, mert nem kapcsolatot akarsz, csak szexelni.

válasza:Hogy mennyire?
Figyelj mutatom, kb ennyire .

válasza:Kapcsolódó kérdések:
25 év körüliekre gondolok, én 29 vagyok. Vagy inkább élőben van több esély?
Általában egy alkalomig jut a dolog? Nem fizetősökre gondolok.
Összejöhetek úgy pl,orosz vagy román nővel ha nem beszélünk egy nyelvet ? Fantáziám van velük :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!