Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor szexeltetek utoljára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szexeltetek utoljára?

Figyelt kérdés
Hol volt? Milyen körülmények közt? Életkor(otok)?
júl. 8. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Tegnap délután. Nálam a nappaliban az asztalon. 22F ő 19L
júl. 9. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Tegnap.

Swinger.

júl. 9. 08:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Ma reggel a barátnőmmel,oldalról volt egy gyors menet munkába indulás előtt,aztán leszopott.

38/F

júl. 9. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
#10. Nem kell bocsánatot kérni! Normálisan kérdezted!
júl. 9. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Ma délután prostinál. Az első tíz perc jó volt...
júl. 9. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Ma reggel az ágyban mielőtt munkába mentünk a párommal

26f, 39n

júl. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ti mikor szexeltetek utoljára?őszintén légyszíves!

Én fiatal férfi létemre már 7 éve nem szexeltem. Ez nagyon gáz? 29 éves vagyok. Incelnek számotok, ha egyébként szeretnék szexelni csak nincs kivel?

Mikor szexeltetek utoljára igazán jót?

A kérdés kifejezetten arra irányul,hogy mikor szexeltetek úgy,ahogy igazán jó nektek. Tehát nem specifikusan a legutolsó alkalom,hanem az,amikor meg is kaptátok amire vágytok az ágyban. Életkor és nem is jöhet!

Mikor szexeltetek utoljára és milyen volt?

A kérdés adott, a maszti nem számít bele. 38/F

Mikor szexeltetek utoljára?

Én 3 éve, de az is csak maszatolás volt és behatolás után 30 másodperccel vége is lett. Utána a csaj annyira kiábrándult, hogy második menetnél inkább ott hagyott. Normálisnak mondható szexben 4 éve nem volt részem. Amilyen frusztrációk kialakultak bennem,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!