Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki alkalmi vagy szexkapcsolatba sosem megy bele?
Figyelt kérdés
Csakis párkapcsolatai voltak?júl. 8. 20:18
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Soha nem volt részem egyikben sem, nekem nem megy érzelem nélkül. 53F
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Voltam olyan sráccal,aki mondta,h nem akar többet, én se akartam. Végül rájött,h neki ez nem megy így, kell neki az érzelmi kapocs.
Elengedtem, mert én tudtam,h nem vágytam komolyra ,és nem akartam vele szórakozni.
32N
6/7 Kv-An 

válasza:

válasza:Van, így van bekötve. A párom és én szintúgy.An
Kapcsolódó kérdések:
Ciki prostituáltal szexelni?
Meg kell szüntetni az alkalmi szexkapcsolatokat a prostituálttal való szexet?
A prostituáltak átverik a kuncsaftokat? Flegmák és csak a pénzre mennek? Aki eleve kiírja hogy roma származású férfit nem vállal azzal eleve nem szabad kezdeni még akkor sem ha magyar vagyok mert az ilyen rosszlányok válogatósak még a külsőt is nézik? Kevés az...
Lányok, olyankor mikor csak szexkapcsolatra, vagy alkalmi szexre vágytatok egy férfival, hogy oldottátok meg a dolgot?
Nehéz volt? Könnyű volt? Hogy történt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!