Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet azoknak (általában nőknek) az elképzelése, aki kb. utcalánynak öltözik a figyelemért, de ne nézz rá, mert nem akarja?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régebben párszor hármasoztunk. Akkor ez nagyon izgató volt számomra és a kettesben szeretkezéseinkben is erről fantáziáltam. Így tudtam elélvezni. Mostanában viszont már nem akar hármast, ezért a fantáziám sem tud működni. Ez miatt egyre többször elélveznem sem...
Történt az, hogy korábban láttam egy videót amiben csinos lány leveszi a cipőjét állítása szerint hosszú nap után, beleszagol a cipőbe, majd leveszi a zokniját, megszagolja majd végül külön a lábát is. Elsőre érdekesnek tűnt olyan szempontból hogy elképzeltem hogy egy...
Úgy látom, a férfiak inkább a nagyobbat szeretik, viszont a nőket inkább zavarja a nagy fenék.
(leírhatod persze, hogy te nem így állsz hozzá és nem a tökéletest keresed alkalmira de vedd figyelembe, hogy akkor egyébként nem neked szólt a kérdés)
Mármint ugyan oda szeretitek ha élvez a párotok ahová Ő is akarja? pl.: Én inkább lenyelem mert nem kell utána törölgetni, Ő inkább az arcomra szereti 20L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!