Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet azoknak (általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lampaaaaard kérdése:

Mi lehet azoknak (általában nőknek) az elképzelése, aki kb. utcalánynak öltözik a figyelemért, de ne nézz rá, mert nem akarja?

Figyelt kérdés

júl. 9. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nézz körül a facebookon, pl.:

[link]

júl. 10. 17:31
 12/12 Kv-An ***** válasza:
11 rám gondolsz? Mit nézzek a fosbúkon?An
júl. 10. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Csak úgy tudok elélvezni, ha elképzelés, hogy a feleségemet többen kényeztetik egyszerre. Hogyan tudnám ezt megszüntetés?

Régebben párszor hármasoztunk. Akkor ez nagyon izgató volt számomra és a kettesben szeretkezéseinkben is erről fantáziáltam. Így tudtam elélvezni. Mostanában viszont már nem akar hármast, ezért a fantáziám sem tud működni. Ez miatt egyre többször elélveznem sem...

Előfordult már veletek hogy az elképzelés egy vonzó személy esetében érdekesebb volt mint a valóság? Lentebb leírok egy saját tapasztalatot és...

Történt az, hogy korábban láttam egy videót amiben csinos lány leveszi a cipőjét állítása szerint hosszú nap után, beleszagol a cipőbe, majd leveszi a zokniját, megszagolja majd végül külön a lábát is. Elsőre érdekesnek tűnt olyan szempontból hogy elképzeltem hogy egy...

A jó női fenékről más elképzelése van a nőknek és a férfiaknak is?

Úgy látom, a férfiak inkább a nagyobbat szeretik, viszont a nőket inkább zavarja a nagy fenék.

Akik alkalmi kapcsolatra is a "tökéletest" keresik azok, hogy gondolják utána, hogy fogják örökre elengedni az illetőt tekintettel arra, hogy alkalmi...

(leírhatod persze, hogy te nem így állsz hozzá és nem a tökéletest keresed alkalmira de vedd figyelembe, hogy akkor egyébként nem neked szólt a kérdés)

Ugyan az elképzelésetek a párotokkal a szex végét illetően?

Mármint ugyan oda szeretitek ha élvez a párotok ahová Ő is akarja? pl.: Én inkább lenyelem mert nem kell utána törölgetni, Ő inkább az arcomra szereti 20L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!