Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az hogy felizgat ha büdös egy szép lány?
Ez egyfajta beteg fetis lehet vagy nem tudom, de erdekel van e rajtam kivul hasonlo gondolkodasu srac.
Szoval nem, nem izgulok a dagadt budos lanyokhoz, csakis a kulsore nagyon dekorativ vekony szep lanyokhoz akik izzadnak vagy enyhen budosek (nem durvan)
Az a baj hogy 10-bol 9 ilyen lany nagyon illatos szokott lenni de egyszer ketszer elofordult hogy megcsapott egy szag roluk, na ez volt maga a menyorszag szamomra. Mi lehet ennek a pszichologiai magyarazata?

válasza:#7
Kétlem, hogy erről szólna a dolog :D
és nem lesz.

válasza:Keress egy szarszagú lányt és boldog leszel! Már Wahorn András is megénekelte, hogy: "-Egy lány kéne nékem, aki koszos és büdös
-Egy lány kéne nékem, aki engem soha meg nem ért"

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Biztos, h imádnának a rabok, és jól meg is kapnam a magamét es ez felizgat
Mindketten 27 évesek vagyunk és mint kiderült a férjem annyira jó kapcsolatot ápol egy 44 éves kolléganőjével, hogy már többször le is feküdtek egymással. Tegnap este tudtam meg, hogy megcsalt vele a férjem többször is, de harag helyett elképesztően felizgatott a dolog.
Azt kéri hogy pisiljek az ölébe a péniszére és amikor ma pisilnem kellett kimentem a wcre és elkezdte simogatni a csiklómat miközben pisiltem majd lógva hagyott.
Például a vonaton ha a közelembe ül egy jó pasi, akkor egyből arra gondol0k, milyen jó lehet dugni vele, ez normális? 18 vagyok legjobban a 190cm feletti, vékony, fekete ruhás sötét hajú, szemű pasik tetszenek, azaz a hozzám hasonlók Mert én meg 174 cm vagyok,...
Pár hónapja vagyok csak párkapcsolatban, 4 hónapja. Még nem feküdtünk le egymással, de már eléggé érik a dolog. Mostanában a barátom szeret beleültetni az ölébe, hogy szembe legyek vele, a derekamat simogatja, pár napja enyhén borostásra hagyja az arcát, és szereti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!