Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni a prosztata masszázst hol kezdjem nem meleg dolog ez?

válasza:Ha nőtől kapja a férfi, akkor az egyáltalán nem 'meleg ügy'! A prosztata is egy erogén zóna, ha izgatva van, akkor gyakran elélvezés a vége... Ez ilyen.
Én is nagyon keresem azt a nőt(!), akitől ezt megkaphatnám. Sajnos rendkívül ritka az a nő, amelyik ezt természetesnek veszi és szívesen megadja a férfinek. Van ilyen. Nem mondom, hogy nincs, de nagyon elvétve ...
55F

válasza:

válasza:

válasza:Engem az egyik haverom vitt el egy masszőr ismerőséhez, aki edging-et is csinál és attól a sráctól kaptam meg az életem első prosztata masszázsát.
Nagyon emlékezetes és élvezetes volt, gyorsan rászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Nem akarom hogy melegnek lásson.
Sajnos nincs lehetőségem. Szívesen venném lányok segítségét
Igazából engem régóta izgat, hogy milyen lehet prosztata masszázst csinálni. De nem merem megkérdezni, hogy neki mi a véleménye róla. Visszatérő prosztata gondjai vannak, van, hogy folyton ki kell mennie pisilni, talán ezen is segítene. Kérdezzem meg, vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!