Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném kipróbálni a proszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni a prosztata masszázst hol kezdjem nem meleg dolog ez?

Figyelt kérdés

júl. 10. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Ha nőtől kapja a férfi, akkor az egyáltalán nem 'meleg ügy'! A prosztata is egy erogén zóna, ha izgatva van, akkor gyakran elélvezés a vége... Ez ilyen.

Én is nagyon keresem azt a nőt(!), akitől ezt megkaphatnám. Sajnos rendkívül ritka az a nő, amelyik ezt természetesnek veszi és szívesen megadja a férfinek. Van ilyen. Nem mondom, hogy nincs, de nagyon elvétve ...

55F

júl. 15. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
urológusnál kezgyed, az felnyúl a picsádba
júl. 18. 05:33
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Én is szoktam magamnak, akkorát tudsz élvezni tőle, mint mástól semmitől sem
aug. 7. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem az egyik haverom vitt el egy masszőr ismerőséhez, aki edging-et is csinál és attól a sráctól kaptam meg az életem első prosztata masszázsát.

Nagyon emlékezetes és élvezetes volt, gyorsan rászoktam.

tegnap 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyur tudnám kiprobalni a prosztata masszázst? Ffi vagyok

Sajnos nincs lehetőségem. Szívesen venném lányok segítségét

Hogyan kérdezzek rá a barátomnál, hogy mi a véleménye a prosztata masszázsról, szeretné-e kipróbálni?

Igazából engem régóta izgat, hogy milyen lehet prosztata masszázst csinálni. De nem merem megkérdezni, hogy neki mi a véleménye róla. Visszatérő prosztata gondjai vannak, van, hogy folyton ki kell mennie pisilni, talán ezen is segítene. Kérdezzem meg, vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!