Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeptemberben kezdem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeptemberben kezdem az egyetemet és mellette szeretnék majd minél több pasival lefeküdni, hogy tapasztalódjak mire férjhez megyek. Mit gondoltok, mekkora bodycount számít már tapasztaltnak ahhoz, hogy egy újabb pasi már nem számítana?

Figyelt kérdés

júl. 12. 23:03
A kérdező szavazást indított:
10 alatt
10-20
20-30
30-50
50-100
100 felett
37 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Második pasimmal annyi tapasztalatot szereztem, annyira sok mindent kipróbáltunk, annyira egy húron pendultunk, hogy utána sokáig nem tudta más hozni azt a szintet, és igazából olyan erős alapot adott hogy abból simán boldogulok és jó "szerető" vagyok mások szerint. Most volt egy szint lépés, de ezt meg a kornak tudom be. 41N házas - összesen 7fő
júl. 13. 01:08
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Már 1től is sok tapasztalatot szerezhetsz
júl. 13. 01:51
 3/24 anonim ***** válasza:
72%

1.

Mi volt az a szintlépés?

😊

júl. 13. 05:43
 4/24 anonim ***** válasza:
41%

Ez csak akkor igaz, ha feltételezzük, hogy mindegyik pasi akivel lefekszel, kellemesen önzetlenül a te élvezetedet, élményedet keresi, adja és te is eljátszhatsz rajta a kedved és fantáziád szerint.

Egy Vénróka üzeni :-)

júl. 13. 06:30
 5/24 anonim ***** válasza:
42%

Elég egy, akivel mindent kipróbálhatsz.

Volt par lány, akinek kinyitottam ezt a világot.

júl. 13. 06:38
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Ilyet én még életemben nem hallottam és biztos, hogy mind hosszútávú partnerként mind alkalmi partnerként kerülném az olyan lányokat akik így állnak hozzá és ilyen gondolataik vannak. De lehet nem mindenki van így vele, ez csak az én preferenciám. Fiúként is szándékosan nem váltogatom a partnereket és nem gyűjtöm őket, mindig egy adott partnerem volt hosszútávon és vele tapasztaltunk közösen dolgokat. Nem érzem hogy jobb lennék csak attól az ágyban hogy több emberrel kipróbálom, egyszerűen meg tudtam tanulni melyik az az ember típus akivel jól kijövünk szex terén is és felülmúlhatatlan élményt tudunk okozni egymásnak. Mellesleg virológiai szempontból is sokkal megfontoltabb dolog így tenni szerintem. Én a jövőbeli páromra is gondolok, nem szeretném fölösleges kockázatnak kitenni holmi “szórakozások” miatt, főleg hogy egy partnerrel is akkor érzem igazán jól magam ha már megismerjük egymást emberileg is. Szerintem amit csinálni akarsz csak kiéget, nem így érdemes tapasztalatot gyűjteni.
júl. 13. 06:43
 7/24 anonim ***** válasza:
24%
Nem alkalmas feleségnek az a nő, akin már 4-5 vagy még több férfi átment.
júl. 13. 08:46
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
Számomra nem alkalmas még partnernek sem az olyan önző, sötét, korlátolt suttyó mint a 8-as okostojás!
júl. 13. 09:03
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
"...és mellette szeretnék majd minél több pasival lefeküdni, hogy tapasztalódjak mire férjhez megyek." Nem kell majd erőlködnöd, ha akarod, akkor meg is lesz a kellő létszám - szerintem 100 fölött...!
júl. 13. 09:38
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

- Drágám, kérdezhetek?

- Persze!

- Csak kíváncsiságból, most hogy esküvőnk lesz: hány pasid volt előttem?

- Hát az úgy volt, hogy egyetem előtt megkérdeztem a Gyakorin és ott azt tanácsolták, hogy 100-nál több pasival kúrjak, mielőtt férjhez megyek. Ugye szeretsz?

júl. 13. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire erzed magad perverznek ?

Szamodra mi szamit annak?

Lányok; egy 12-13 cm-es pénisz átlag alattinak számít?

Számotokra elégséges lenne, ha a partnereteké ekkora lenne?

Lányok számit nektek a melletek mérete meg a mellbimbó kinézete?

megszoktátok nézni egymásét és ha igen mit szoktatok mondani mell méret mellbimbó kert meg a melbimbora gondolok

Nőknek mennyire számít az esztétika? 🙄

A férfi nemiszervek esztétikájára gondolok. Most vonatkoztassunk el a szőrösségtől, azon nagyon könnyen vagy nagyon hamar lehet változtatni. Légyszi a méretet se keverjétek bele, nem erről szól a kérdés. Akik szívesen csinálják szájjal, nekik jobban számít a...

A 18-19-20 éves lányok mit szeretnek az ágyban?

Nehéz felük tartani a tempót?MI számít nekik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!