Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptemberben kezdem az egyetemet és mellette szeretnék majd minél több pasival lefeküdni, hogy tapasztalódjak mire férjhez megyek. Mit gondoltok, mekkora bodycount számít már tapasztaltnak ahhoz, hogy egy újabb pasi már nem számítana?

válasza:

válasza:

válasza:Ez csak akkor igaz, ha feltételezzük, hogy mindegyik pasi akivel lefekszel, kellemesen önzetlenül a te élvezetedet, élményedet keresi, adja és te is eljátszhatsz rajta a kedved és fantáziád szerint.
Egy Vénróka üzeni :-)

válasza:Elég egy, akivel mindent kipróbálhatsz.
Volt par lány, akinek kinyitottam ezt a világot.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:- Drágám, kérdezhetek?
- Persze!
- Csak kíváncsiságból, most hogy esküvőnk lesz: hány pasid volt előttem?
- Hát az úgy volt, hogy egyetem előtt megkérdeztem a Gyakorin és ott azt tanácsolták, hogy 100-nál több pasival kúrjak, mielőtt férjhez megyek. Ugye szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Szamodra mi szamit annak?
Számotokra elégséges lenne, ha a partnereteké ekkora lenne?
megszoktátok nézni egymásét és ha igen mit szoktatok mondani mell méret mellbimbó kert meg a melbimbora gondolok
A férfi nemiszervek esztétikájára gondolok. Most vonatkoztassunk el a szőrösségtől, azon nagyon könnyen vagy nagyon hamar lehet változtatni. Légyszi a méretet se keverjétek bele, nem erről szól a kérdés. Akik szívesen csinálják szájjal, nekik jobban számít a...
Nehéz felük tartani a tempót?MI számít nekik?
Írjatok kort is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!