Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek akik engedik az anált megbántad, hogy megengedted?
Figyelt kérdés
júl. 13. 17:47
11/13 anonim 

válasza:

válasza:10
Nekem nagyon intenzív, erős orgazmusom van, pedig kézzel nem szoktam "segíteni".
Másmilyen, néha még erősebb is.
12/13 Kv-An 

válasza:

válasza:10 tuti, hogy mindenkinek más. Nekem több minden kell a csúcshoz, sima dugás, mindegy elől vagy hátul, önmagában semmi, sőt behatolásra nem feltétlenül van szükségem. Az öröm a fejemben van, az elején ézek különbséget, érzem honnét jön, elérek egy bizonyos pontra onnét zuhanás kútba, minden eltűnik élvezés marad a csúcsig.An
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Egyáltalán nem. Szeretem élvezem és a férjem is odavan a fenekemért.
További kérdések:
25 év körüliek ti ha komoly szándékkal ismerkedtek akkor hány hét után kezdtek bele a szexuális dolgokba?
Addig ha magatoknak csináljátok otthon akkor a másikra gondoltok?
Aki rég óta nem szexelt az a legközelebbi alkalommal durvább lesz a szexben hogy kiélje a sok nélkülözést?
Fiatal férfi vagyok már több mint 2 éve nem voltam nővel. Már nagyon nagyon vágyom egy női testre, női szeretetre. Ilyenkor ti durvábbak szoktatok lenni? Egyébként egészséges esetben mennyi idő az amíg egy férfi új nőt kéne hogy találjon?
Anal közben jött már ki valami?
Úgy értve, hogy amikor kihúzták kiesett egy kis-nagy darab vagy lef*sta. Vagy annyira olyan volt a hancúrléc, hogy nagyon. Illetve, ha volt ilyen folytatódott a dolog vagy mi volt a reakció?
Hogyan és hol találtatok “anal only” barátnôt?
Nemrég hallottam errôl a dologról. Világosítsatok fel kérlek a részletekrôl, mert úgylátszik egy kô alatt éltem idáig.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!