Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmos nőknek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos nőknek mennyire nehéz vagy könnyű ismerkedni az alakjuk miatt?

Figyelt kérdés
A pasik többségénél hátrány vagy előny? Vagy amilyen körökben mozognak, ott inkább előny?

júl. 15. 07:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretem az izmos nőket, nálam ez előny, de meg tudom érteni azokat a férfiakat, akiknek nem tetszenek az izmos nők. Zsolti
júl. 15. 07:58
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Azért nem mindegy, hogy alakformáló a csaj és tónusosan formás, vagy fekvenyom 300-zal.

Előbbi tetszik, utóbbi pedig bakancslistás fétis, szóval, az is, mert extrém élmény lenne dugni, de kapcsolatra már nem vonzana.

júl. 15. 08:10
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Nekem tetszik. De nem a súlylökő alkat.
júl. 15. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Bernáth Odett vagy Lil G tudna erről mesélni.

Amúgy szerintem semennyire. A testépítő férfiak biztosan értékelik az izmos nőket.

júl. 15. 08:42
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

A sportos, izmos nőket mindenki szereti. A túlgyúrt, férfias megjelenésű, díjbirkózó kinézetűeket viszont nagyon kevesen.

Az előbbinek nagyon könnyű - mert rengetegen csapják nekik a szelet, csak válogatniuk kell hogy nekik ki a megfelelő.

júl. 15. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Ez nagyban függ attól, hogy pontosan mennyire is izmos egy csaj.

Nekem pl gusztustalan az ilyen kigyúrt, kockás hasú, már-már férfias testű nő. Igaz nekem férfin sem tetszik a túltolt gyúrós test.

A természetes munkás test ami nagyon izmos még esztétikus, de a kokszos túlgyúrt izommatyi akinek az izmai semmire nem jók, csak a teremben tud velük súlyt emelni az inkább a szánalom kategória. Nem akarok senkit megbántani, de amikor pl építőmunkásokkal vetik össze az ilyen nagy darab szétgyúrt izmos pasikat és azok fele annyit sem bírnak rövid ideig sem, akkor az elég vicces, ilyenkor a komolyabb állóképességről ne is beszéljünk. Ha a legtöbb olyan lenne, mint pl Anatoly (a takarító :D), akkor nem lenne ennyire szánalmas a szememben a nagy részük.

Tehát, ha egy nő teremben kigyúrt és úgy néz ki, mint Schwarzenegger kulája, az főleg gusztustalan. Viszont, ha egy nő mondjuk olyan munkát végez és izmosabb az átlagosnál, de még nőies alakja van az simán okés.

júl. 15. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Hát engem nagyon taszítanak az izmos nők, úgy általában. A sovány, vékony lányok a vonzóak nekem.
júl. 15. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Eleve olyan amire gondolsz az szteroidokat vagy valami mást szed, nem naturál. Még azok is, akik csak "kicsit" izmosak vagy "tónusosak". Nagyon ritka az, aki naturálként is láthatóan izmos, nem szabad elhinni senkinek sem azt, hogy ennek van létjogosultsága amikor erről a témáról beszélsz.

Nyilván a túlszteroidozott fizikum nem éppen előny, de aki testépítő és ő is szed valamit, annak lehet tetszik.

júl. 15. 11:03
 9/12 Gézu5 ***** válasza:
78%

Akkor nem ,ha borzasztóan férfiasak már, amúgy nagyon izgató.

Ő már nagyon nem: [link]

júl. 15. 11:50
 10/12 kornel1980 ***** válasza:
74%
Attól függ mitől izmos a csaj. Egy olyannal mint mondjuk az Odett rémálom felszedni és kapcsolatot kialakítani vele. Gyakorlatilag aki nem élsportoló annak fogalma sincs mivel jár ez, nem tudsz egy programot tervezni, egy vacsorát, semmit. Az életük nem erról szól. Patikamérlegen kimért étrend és időbeosztás. Jó eséllyel nem releváns nekik a párkapcsolat amíg sportolói lét tart.
júl. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Focis lányokkal mennyire könnyű ismerkedni?

Nekem egyik szenvedélyem a foci minden formája, előny ha már van közös érdeklődés?

Domináns Férfiként,sokat válogattok sub nők közül,könnyű észrevenni ismerkedni szubmisszív nőkkel?

Könnyen megnyílnak nektek? Aki nehezen betörhető,de nagyon jó volt vele? Szerintetek kapcsolatban is működik ez a felállás vagy alkalmi illetve szeretőként?

Miért ennyire könnyű társkeresőn ismerkedni?

Beszélek lányokkal egy picit, egyből mondja hogy végre valaki normálist és jóképűt talált társkeresőn és hogy talizzunk minél hamarabb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!