Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózban a csaj a mellkasomra támaszkodott, mell alatti részen a bordáimra… ez normális? A bordám és a szegycsontom is fáj… nálatok ez hogy van?

válasza:Nem normális, vállak fellett az ágyon kellene megtámasztania magát.
Gyakorlatilag lehet sérülést is okozott a bordáidon.

válasza:Réten voltunk, pokrócon, most gondolkodok, hogy a térde fájt volna a kemény talajon, így inkább rám támaszkodott, vagy neki ágyban is ez lenne normális?
A borda nem támaszkodásra van… nem sérültem meg, de a bordák, szegycsont, hátam is fáj, alig bírok mozogni (és nem a talaj miatt, olyan kemény nem volt).

válasza:2-es
Új volt a dolog, gondoltam szereti közben a mellkast fogni, rám nehezedett, fura volt, de ott még nem is volt gond, utána sem. Ma reggel viszont úgy ébredtem, mint akit agyon vertek…

válasza:Akkor is lehet a földön támaszkodni.
De igen, szólni kellett volna...máskor szóljál :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az egyik barátomról van szó, aki 23 éves (velem egyidős). Mindketten 2020-ban érettségiztünk, gimnáziumban osztálytársak voltunk, ott is alakult ki köztünk a barátság. 2020 óta ő konkrétan csak teng-leng, a szüleivel tartatja el magát. Az édesapja külföldön gürcöl,...
Két éve mellénk költözött egy egyedülálló anyuka a három gyerekével (két fiú, egyikük 18, másik 15, és egy 10 éves kislány). Mikor beköltöztek köszöntöttük őket, de soha nem alakult ki túl nagy barátság. Néha találkoztunk boltba menet, s a 14 éves kislányom gyakran a...
Van egy 4 honapos kislanyom. Eddig ha megfogtam a kezet felhuzta ulesbe magat, most ha megfogom a talpara tamaszkodik es a popsijat megemli. Amugy jol tartja a fejet, hason is, kezbe fogva huzza fel magat ulesbe. Csak most tegnap ota a kezemet megfogva ezt a furcsasagot csinalja.
Már pár hete próbálkozott az üléssel, kb mésfél hete mászik, és tegnap sikerült is neki az ülés, azóta többször is, már tudatosan, de még nem stabil, mert lenn van egy vagy mindkét keze. A két nagylányom, mikor oda került a sor, már nem kellett nekik támaszték, ők...
(egy kapcsolatban nem a párunk a legnagyobb segítségünk a pillérünk amire támaszkodhatunk)
Tehát valahogy állandóan keresem az olyan embereket, akik a szüleim korosztálya, és akiket bölcsnek tartok, akik nagy élettapasztalattal rendelkeznek, és akikhez gyakran tanácsért fordulok. Támaszkodom emberekre. Tulajdonképpen most is ezt csinálom, egy névtelen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!