Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lovagló pózban a csaj a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovagló pózban a csaj a mellkasomra támaszkodott, mell alatti részen a bordáimra… ez normális? A bordám és a szegycsontom is fáj… nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés
Fura volt, de gondoltam mindenkinél más szokások vannak… Kicsit fájt is, gondoltam talán ez is a része, így élvezi. Ma viszont úgy ébredtem hogy megmozdulni alig bírok, a szegycsontom fáj, és a bordáim is mindkét oldalon, illetve a hátam is… Nincs semmi sérülésem, de akkor sem kellemes. Nálatok ez hogy van, csináljátok így, és nem fáj utána a bordátok?
júl. 15. 08:27
 1/9 narancs939 ***** válasza:
89%

Nem normális, vállak fellett az ágyon kellene megtámasztania magát.

Gyakorlatilag lehet sérülést is okozott a bordáidon.

júl. 15. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk úgy van, ha valami nem jó vagy fáj akkor szólunk, nem másnap vagy harmadnap siránkozunk.
júl. 15. 08:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Réten voltunk, pokrócon, most gondolkodok, hogy a térde fájt volna a kemény talajon, így inkább rám támaszkodott, vagy neki ágyban is ez lenne normális?

A borda nem támaszkodásra van… nem sérültem meg, de a bordák, szegycsont, hátam is fáj, alig bírok mozogni (és nem a talaj miatt, olyan kemény nem volt).

júl. 15. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Megeshet persze de miért nem mondtad neki hogy fáj menet közben?
júl. 15. 08:44
 5/9 A kérdező kommentje:

2-es

Új volt a dolog, gondoltam szereti közben a mellkast fogni, rám nehezedett, fura volt, de ott még nem is volt gond, utána sem. Ma reggel viszont úgy ébredtem, mint akit agyon vertek…

júl. 15. 08:45
 6/9 narancs939 ***** válasza:
61%

Akkor is lehet a földön támaszkodni.

De igen, szólni kellett volna...máskor szóljál :)

júl. 15. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Általában nem a mellkason szoktak támaszkodni pont azért hogy ne következzen be amit érzel. A csaj kicsit rutintalan volt / nem mondták még neki, hogy ne így csinálja. Jelezz neki vissza, hogy fáj a bordád és kérd meg legközelebb máshova támaszkodjon.
júl. 15. 08:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Finoman lehúztam a kezeit a felkaromra, vállamra, de láttam nem nagyon tetszett neki, vissza is rakta… Ilyen még nem volt, azt hittem én vagyok rutintalan, de ezek szerint nem.
júl. 15. 09:08
 9/9 Eric Griffin ***** válasza:
Jelentsd fel a rbancot!!! (Olyan szépen 70-szer körül írod, hogy nehezedett rád, hogy talán ott kellett volna szólni neki. Egyébként ha mindkettőtnek kellemetlen a pozíció akkor lehet másikat választani.) Szóval igen, rutintalan vagy.
júl. 15. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok egy ilyen emberről, aki ennyi idősen ilyen mértékben másokra támaszkodik?

Az egyik barátomról van szó, aki 23 éves (velem egyidős). Mindketten 2020-ban érettségiztünk, gimnáziumban osztálytársak voltunk, ott is alakult ki köztünk a barátság. 2020 óta ő konkrétan csak teng-leng, a szüleivel tartatja el magát. Az édesapja külföldön gürcöl,...

Normális ennyire támaszkodni a szomszédra? Hogy mondjam meg neki, hogy ne hívogassa a férjem?

Két éve mellénk költözött egy egyedülálló anyuka a három gyerekével (két fiú, egyikük 18, másik 15, és egy 10 éves kislány). Mikor beköltöztek köszöntöttük őket, de soha nem alakult ki túl nagy barátság. Néha találkoztunk boltba menet, s a 14 éves kislányom gyakran a...

Ha megfogom a kezet nem huzza fel magat hanem a talpara tamaszkodik. Ez normalis?

Van egy 4 honapos kislanyom. Eddig ha megfogtam a kezet felhuzta ulesbe magat, most ha megfogom a talpara tamaszkodik es a popsijat megemli. Amugy jol tartja a fejet, hason is, kezbe fogva huzza fel magat ulesbe. Csak most tegnap ota a kezemet megfogva ezt a furcsasagot csinalja.

Normális, hogy babám tegnap óta ül ugyan magától, de csak támaszkodva, nem stabilan?

Már pár hete próbálkozott az üléssel, kb mésfél hete mászik, és tegnap sikerült is neki az ülés, azóta többször is, már tudatosan, de még nem stabil, mert lenn van egy vagy mindkét keze. A két nagylányom, mikor oda került a sor, már nem kellett nekik támaszték, ők...

Azt veszem észre, hogy 20 éves létemre nem bírom élvezni az életet, alig vannak barátaim és folyamatosan tanult, felnőtt emberekre támaszkodom, és...

Tehát valahogy állandóan keresem az olyan embereket, akik a szüleim korosztálya, és akiket bölcsnek tartok, akik nagy élettapasztalattal rendelkeznek, és akikhez gyakran tanácsért fordulok. Támaszkodom emberekre. Tulajdonképpen most is ezt csinálom, egy névtelen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!