Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire csalódás, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire csalódás, ha egy hosszú ismerkedés után, már komoly szimpátia mellett derül ki, hogy a férfinek kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés
júl. 15. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg ezzel kezd a férfi, akkor meg az a baj. Döntsétek már el…

Nem tehetünk róla.

júl. 15. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért neked mekkora pénisz kell?
júl. 15. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként szerintem 3 regény kijön abból ha itt rákeresel a kis pénisz, pénisz méret, mikro pénisz, kis farok és egyéb pár szóra, de azért valaki mindig felteszi valamilyen új formátumban.

Nekem (nőként) randizásnál nem ez a döntő. Mármint szerintem “mikor pénisszel” nem igen volt még dolgom, de ha jó a szex, van több orgazmusom is, és a párom is élvezi akkor édesmindegy. Szerintem a szexuális kultúra, tisztelet és a kölcsönös élvezet vágya sokkal sokkal fontosabb mint a pontos centi. Azt viszont pontosan lehet látni ha valakinek emiatt komplexusai vannak, mert az az egész viselkedésére kihat.

júl. 15. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mennyire kicsi, sokan már a 14 centisre is fintorognak...
júl. 15. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Engem nem érdekel egy komoly kapcsolatban
júl. 15. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez átverés becsapás, akár még biroságon be is lehet perelni csalásért.
júl. 15. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

2 féle méret van amúgy. Úgy értem, hogy képes vagyok orgazmusra akkor is, ha 10 centire nő meg, és akkor is, ha 16-ra. Felajzottság, kipihentség függvénye is a méret. Néha azt érzem, alig áll, néha pedig majd szét robban a makkom, és a csajom alig tud ráülni, várnom kell, míg kitágul rá.

Szóval, nem leírni kellene 1 alkalom után, hanem összeszokni és kihozni a dologból a maximumot, de ehhez idő kell, és nem mérőszalag.

júl. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon nagy gáz van ha emiatt zavarom el a lányokat?

Szoktak nálam a lányok kezdeményezni és én is nagyon gyakran közeledem feléjük. Könnyen ismerkedem és nagyon sok lány ismerősöm van akikkel közeli kapcsolatot ápolunk. Sokuknak szimpatikus voltam és ezt be is vallották nekem. De egy dolog miatt utasítottam őket mindig...

Ha egy lány meglát, és felhúzza a szemöldökét, az azt jelenti, h bejövök neki?

Ma kezdtem az új melóhelyemen, és az alosztályvezetőm körbevitt bemutatni a kollegáknak. Két újdonsült kolleganőm is felhúzta a szemöldökét, amikor megláttak, és egy pillanatra meg is álltak. Úgy éreztem, h szimpatikus vagyok nekik, de nem akarom elbízni magam.

Mennyire gyakori vagy nem gyakori, hogy képcsere után is megmarad a kölcsönös szimpátia, vonzalom?

Nálam három alkalomból háromszor bukott a dolog képcsere után. Kétszer részemről, egyszer a másik fél részéről. Kétszer csak a szexuális töltet nullázódott, de egyszer teljes kiábrándulás. Én nem vagyok túl szerencsés, vagy más is hasonlókat tapasztal, hogy ennyire...

Bejövök a srácnak vagy mégsem, ti mit gondoltok?

Heti két vagy három alkalommal futunk össze egy tanfolyamon, alig váltottunk eddig néhány mondatot. A nézésén azt veszem észre,hogy tetszem neki,meg néha kicsit elpirul, meg volt,hogy párszor ,,véletlenül" hozzámért és hozzám is simult jó pár másodpercig. Viszont néha...

Ez szexuális vonzalom, kémia?

amikor ha egy srác, akivel néhányszor már találkoztam és a közelembe van, vagy meglátom zavarba jövök és kicsit ideges leszek, talán remegek is , annyira megérinteném, hozzábújnék, pedíg még nem is ismerjük nagyon egymást. mert van egy másik helyzet,mikor látok egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!