Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nő ként vannak pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nő ként vannak pasik akik így is bepróbálkoznak?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori?

Ez pozitív számodra, vagy inkább taszít az ilyen férfi?

júl. 16. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

vegyes. egyreszt minimalisan izgato, hogy annyira megakarnak dugni, hogy nem erdekli oket a hatterem. masreszt taszito, mert nem tartja tiszteletben sem a parom, sem engem.

termeszetesen nem szoktam elni a lehetoseggel

júl. 16. 07:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van. Kinevetem őket, magam. Szórakoztat. Nem keseredek el amikor össze kapunk otthon. Lenne más ha akarnám. Élőben van persze. Nem a net világról írok.
júl. 16. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok jó pasi írogat! És így sokkal könnyebb válogatni, szóval szerintem alapvetően pozitív!

29N

júl. 16. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Sok a külön levélke. Nem tudom milyen vagyok. Nők szerint szép, de ugye ők hazudnak. Na már most, nem tudom mit látnak bennem, mert nem kérdezem meg. Nem tuningol mert számomra ronda egyedek a próbalkozók vagyis javítok, mert van szép fiú is aki kanmester, de nem leszek büszkébb ettől. Nem gondolok rájuk és álmodozok róluk. Felnőtt vagyok.
júl. 16. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg volt pàrom izgatò volt valamilyen részben, hogy ennyire hajtani akartak néhányan. De valamilyen szinten zavarò is, hogy nem értettèk a határokat
júl. 16. 08:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Ha tetszik a pasi akkor izgalmas. Ha nem, akkor fárasztó.
júl. 16. 09:12
 7/10 sensuality ***** válasza:
100%
Hát ez függ attól is hogy otthon pl ki van e rendesen rendszeresen elégítve a hölgy.
júl. 16. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól hogy ki az, és függ a házasságom aktuális allapotától. Általában jól esik, de élni a lehetőséggel más kérdés
júl. 16. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Az önbizalmamat azért jól esik

40N

júl. 18. 06:44
 10/10 sensuality ***** válasza:

én mint Pasi volt hogy finoman be próbálkoztam házas nő nél volt hogy sikerült is.

Ha sikerült is általában az derült ki hogy otthon el van szexuálisan hanyagolva.

Gábor 53.

júl. 19. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Hölgyek! Ha egy pasi bepróbálkozna, hogy 2 nő egy pasi felállásba szexelnétek?

Csak úgy alkalmilag, Esetleg volt ilyen élményed, vagy próbálkozás?

Hölgyek, előfordult, hogy a főnök bepróbálkozott nálatok?

Ha igen beadtátok a derekatok, vagy elutasítottátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!