Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan alkalmi partnered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan alkalmi partnered aki dugás után se szó se beszéd lelépett?

Figyelt kérdés
júl. 18. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Soha.

25L

júl. 18. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Átlagba utána volt 20-30 perc le csendesedés.

De utána soha többet.

júl. 18. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Igen volt, s fordítva is. Mármint annyi empátia van bennem, hogy nem azonnal lécelek le, kicsit még beszélgetünk, de tudom, hogy nem akarok vele többet találkozni. S fordítva is érzed, ha a partnered nincs megelégedve, nem akar többet együtt lenni veled. S igen olyan is van, aki kevésbé empatikus és azonnal olajra lép a légyott után.
júl. 18. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Csak ilyen volt, volt aki már közben is.
júl. 18. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Volt már olyan alkalmi partnered, aki nagyon szűk volt, és akár végig szűk volt?

Ez fizetős vagy valahol felszedett volt? Mennyi aktus volt egy találkozó alatt?

Milyen oldalakat ajánlotok dugáshoz partnereket találni, ingyenesen?

Milyen oldalakat ajánlotok (megbízhatót) ahol tudnék dugáshoz partnereket találni, ingyenesen! Engem nem érdekel semmi, csak a szex... 18 éves fiú vagyok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!