Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoknak a férfiaknak mi jár a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a férfiaknak mi jár a fejükben akik olyan nővel szexelnek akinek 20-30-50. partnere ?

Figyelt kérdés
Milyen gusztus vagy kiéhezettség vagy igénytelenség kell ahhoz hogy mondjuk 27. szexpartner legyen egy férfi, vagy ami még érdekesebb kapcsolata egy olyan nőnek akibe előtt már 26-an jártak?

júl. 18. 09:53
1 2 3
 1/26 Life and Death ***** válasza:
81%

A nő nem egy tárgy.

De amúgy az a kedvencem, hogy ezt általában olyanok sérelmezik akik csak azért nem szexelnek 100 nővel 1 héten, mert nincs rá lehetőségük vagy esélyük.

júl. 18. 10:02
 2/26 anonim ***** válasza:
18%
A no nem targy, de a teste igen
júl. 18. 10:09
 3/26 anonim ***** válasza:
79%

Lehet előnye annak, ha egy nő volt már több férfival. (Mondjuk a 27 azért kicsit túlzás 🙂)

Hamar kiismeri az erogén területeidet, finoman odateszi magát úgy, hogy közben saját maga is megkapja ami neki jár. Az én párom is ismert több férfit az életében és nagyon jó vele az együttlét. Nem tartom magamat igénytelennek emiatt.

júl. 18. 10:15
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Sose fogom megérteni hogy fordítva miért gusztusosabb, hogy a farkad előttem 50 punciba járt, én meg hagyjam hogy belém rakd...

Az hogy könnyebb a nőknek szexpartnert találni még semmire se indok azonkívül hogy a férfi egót bántja.meg valami láthatatlan erkölcsre mutogatni.ha egy férfit megkívanok nem fogok csak azért nem lefeküdni vele mert valami láthatatlan ítelőbíróság szerint atlepek valami illem határt.nevetseges az egész vergődésetek azzal kapcsolatban hogy hány férfival volt a nő

júl. 18. 10:30
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
A maszturbálásnál jobb. Persze kapcsolatra nyilván nem alkalmas az ilyen nő.
júl. 18. 10:50
 6/26 A kérdező kommentje:
#4 teljesen igazad van. És élvezd is ki. És leginkább sose játszd meg magad és vállald hogy szereted a f..🤪✌️👍
júl. 18. 11:02
 7/26 anonim ***** válasza:
84%

Igen,szeretem.es jó lenne a férfiaknak is felfogniuk,hogyha nem egy fapna nőt akarnak,akinek állandóan fáj a feje, akkor bizony akivel jó az ágyban az nem szűz és lesz tapasztalata

Jó lenne tényleg végre nem úgy tekinteni a nőkre mint a kocsikra, hogy nehogy már előttem más is hAsZnáLja

júl. 18. 11:20
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ... ha egy szorongó balfék valaki akkor aggasztja, ha viszont tökös, magabiztos férfi akkor tudja, hogy akármennyi partnere is volt úgyis túltesz mindegyiken :) S még ehhez adódnak hozzá a cuckold fétisesek, akiket meg kifejezetten izgat a tudat hogy a partnere sok pasival volt.
júl. 18. 11:22
 9/26 A kérdező kommentje:

#3 27 nem hogy túlzás hanem egy alsó átlag 40-es nőknél.

És attól hogy valaki sok partnerrel volt nem lesz kötelezően jó szexpartner.

Sőt...

júl. 18. 11:31
 10/26 A kérdező kommentje:

#8 és szerinted melyik rész adja ki a férfi társadalom nagyobb részét?

Vagy mire következtetsz abból ha sok partnere volt a nőnek?

Pl arra hogy egyik se felelt meg neki, tehát miért pont "en" lennék a legjobb a több tucat közül?

júl. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Férfiaknak miért nincs önkontrollja?

Rendszeresen látok utcán pisilő pasikat és nem hajléktalanokat. Miért nincs bennük semmi önkontroll? Nőket soha nem látni, ha meg is teszik, kellő takarásban teszik.

Ezt miért kell a férfiaknak elnézni a nőknél?

Én értem, hogy a nőkkel régen tárgyként bántak sok helyen és le voltak nézve de azért szerintem ennek a világnak már nagyon régen vége van. És nagyon el van tussolva az amikor egy nő visszaél azzal a helyzetével, hogy ő nő. Nem csak a nő ellen követhetnek el...

Férfiaknál is létező jelenség az apakomplexus?

Általában mi ennek a kiváltó oka, és milyen következményei, jellemzői, hatásai vannak az illető életére?

Nagyon taszító a férfiaknak ha egy nő csendes?

Igazából már ha valakivel szorosabb kapcsolatom van, már egy kicsit ismerem és sikerült feloldódnom akkor többet beszélek, de ha egy idegennel kell beszélgetnem akkor lefagyok,ha kérdeznek mindenre csak egy szóban válaszolok, de ilyenkor látszik is hogy nem flegma...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!