Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldhoz fiatal srácot pl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldhoz fiatal srácot pl buliban hogyan?

Figyelt kérdés

júl. 19. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem átlag buliban azt se tudják mi az. De én se jöttem rá hogy kellene keresni, mert csak 50 éves elhízott kamudomok jelentkeznek. Én meg fiatal lányként nem alacsonyodok le odáig.
júl. 19. 21:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismerős
júl. 19. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 nem úgy kell kezdeni hogy szakszerűen nevén nevezed.

Hanem felvázolod ha megpróbál felszedni akivel flörtölsz a buliban, hogy hááát, ott a pasid, de szabad ilyet neked csinálni ha ott lehet. (így is el fog menekülni a 70% minimum.) :D

júl. 19. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3: Nekem speciálisabb igényeim vannak ennél sokkal. Nálam bdsm játék része lehet csak a cuckold, és nem az elején.
júl. 19. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 hát így valóban nehéz kenyér, nem buliban fogsz ehhez felszedni tizenéves srácokat.
júl. 19. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi számít fiatalnak? És mi lenne, ami még belefér?
júl. 19. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem akar ő senkit felszedni, csak ki akarja verni 🤣🤣
júl. 19. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Buliban sehogy, swingerben, privát partin amikor mókázunk és aki odajön ÉS normális akkor beszállhat kortól függetlenül.

Ha arra vársz, hogy buliban pár felszedjen csalódni fogsz mert nem fogják megtenni. Akik mégis vadásznak buliban azok meg nem foglalkoznak a nettel. Nem azért mennek buliba mert égenföldön nem találnának, hanem mert a buliban van választék, akik közül csemegézni tudnak, kiválasztani a jelöltet.

júl. 20. 02:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Buliban?
júl. 20. 06:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

elméletileg ez egyszerű lehet: goldengate, eromodo, swingercity. ide böknék egy regisztrációt.

plusz csinálnék egy tinder profilt ahol leszűkíteném az adott korosztályra és konkrétan retusált képekkel kiírnám, hogy itt mi a cél.

buliban, előre nem leszervezetten ezt eléggé valószínűtlennek érzem, hogy ilyen fantázia irányt nyitott srácot találtok, szexpartnerkeresőben pedig özönleni fognak a levelek. aminek persze 80-90% kuka.

júl. 20. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Miért kevés mostanában a 20 év körüli bombázó prosti?

10 éve rengetegen kerestek ezzel pénzt, akár suli mellett is.

Egy átlagos, normális fiatal mennyi ideig van szex nélkül?

Mennyi idő szokott átlagban eltelni mire talál rá pár? Olyanokra gondolok akik nem kapcsolatfüggők, mennek bele alkamiba, nem akarnak minden áron kapcsolatban lenni. Nekik kb mennyi idő marad ki szex nélkül?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!