Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy a barátnőd mászik rád hogy szexelni akar?
Nekem eddig csak 3 alkalmi kapcsolatom volt.
Normális kapcsolatban kb bármennyi szex vagy, bármikor amikor megkívánja az ember a barátnőjét lehet szexelni vagy sokszor mondanak nemet a lányok?

válasza:

válasza:

válasza:Mivel nem szexbaba nem húzhatod magadra amikor akarod. 🤷
De ha egyezik a libidó akkor közel egyezhetnek az igények is.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hosszabb kapcsolat már ez de egy ideje már nem akar velem se szexelni se semmi mást. Pedig én sokszor megemlítettem neki, hogy jó lenne már újra szexelni vagy legalabb oralozni es mondja is hogy jo persze este vagy holnap stb stb… de sosincs semmi. Én néha leszopom de...
Úgy értve hogy nagyon bújós típus, sokszor akarja szenvedélyes és romantikus típus
A párommal több, mint egy éve együtt vagyunk. Ez idő alatt egyszer sem szeretkeztünk, hiába akartam, mindig kaptam kifogást. Az elején kézzel kielégített, szájjal is próbálta, de nem volt nagy sikere. Viszont egy idő után beleuntam, én nem akarom, hogy kiverje, ő pedig...
Kívánom a barátnőmet meg minden, de nem tudok magam rávenni. Szeretem meg minden.
Szóval lassan 1 éve vagyunk együtt és még most sem feküdtünk le. Alapvetőleg szépen,lassan épült a kapcsolatunk és mivel nekem is és a barátnőmnek is az első komolyabb ezért az elején nem tudtuk, hogy mi merre hány méter, de ugye minél több időt töltöttünk együtt így...
Ez mit jelent?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!