Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a büntetőszex?
Figyelt kérdés
Itt az egyik kommentben olvastam róla, de nem tudom mit jelentjúl. 21. 19:53
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Mikor valamelyik C kategóriás nem bírja elviselni, hogy dobja a barátnője és a haverjaival elégtételt vesznek.
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Vagy ha valaki megcsalta a párját, akkor visszacsal.
4/11 A kérdező kommentje:
Az a bosszú szex nem?
júl. 21. 20:11
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Az ha egy illetlen magát nagyra tartó kis hímringyó mondjuk bunkó kikezd a néddel.és köcsögöt csinálsz belőlle.
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Hát ha engem akarna a párom ezzel "büntetni" (mármint hogy büntetésből dug velem) akkor mindig rossz lennék :D
10/11 anonim 

válasza:

válasza:az az amikor nem csak fenekelés hanem a szex a büntetés, tehát a szex fájon
További kérdések:
Szűzterhesség létezik?
Arra gondolok, hogy nincs közvetlen szexuális kontaktus a nő és a pasi között, semmilyen jellegű, se behatolás, semmi. A nő mégis teherbeesik, a sperma felmászik a punciba.
Lánybúcsúba pasi?
Voltál már ilyen lánybúcsún? Mibe volt benne a társaság, mik történtek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!