Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos kinézetű pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos kinézetű pasinak mennyire nehéz kapcsolatot találnia?

Figyelt kérdés

Akár csak szex kapcsolat, de rendes komoly kapcsolatra is gondolok.

30-40 év között.

Átlagos kinézet alapján azt értem kis súlyfelesleg, enyhén kopaszodás, normál öltözködés (de nem divatos), magas, parfümöt nem használ, de nem büdös, fogak nagyjából rendben.

Ezt nőként kérdezem. Volt 2 randim egy ilyen pasival. A személyisége nagyon megfogott, külsőleg nem taszít, sőt, tudok fókuszálni arra, ami tetszik benne. Elvileg én is tetszem neki, állítólag nem vagyok csúnya :D.

Igazából egy olyan gondolat futott végig bennem, hogy azért ismerkedik velem, mert épp nincs jobb nálam és nem állnak sorba nála a nők vagy tényleg érdeklem. Tudom, van egy kis önbizalom hiányom és nincs sok tapasztalatom ismerkedés terén, ezért érdekel.

júl. 22. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az az átlagos kinézetű???
júl. 22. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyes, olvasd el még egyszer a kérdést, próbáld meg értelmezni, mert le van írva benne, hogy mit ért átlagos kinézet alatt a kérdező.
júl. 22. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem nehéz, hanem inkább reménytelen. 😅
júl. 22. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha van egy rendezett lakása és egy normális autója, akkor könnyű nőkkel ismerkednie, ha ezek nincsenek, akkor szinte lehetetlen.
júl. 22. 12:25
 5/12 A kérdező kommentje:
4. Igen, de ebben az esetben inkább olyan nőkkel, akik nem rá kíváncsiak, hanem a pénzére, nem? Azt meg egy értelmes pasi ki tudja szűrni talán.
júl. 22. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

2. Csak nem rokonod a kiíró, vagy esetleg te vagy az??

Kérdező, ha nem mersz kezdeni a csajoknál akkor mindegy hogy nézel ki.

HA meg próbáltad már akkor meg tudod hogy van-e sikered vagy nincs.

júl. 22. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Hatos, egyik sem, nem tudom ezt miből sikerült kikövetkeztetned, de tényleg olvasd el még egyszer a kérdést és értelmezd is, mert a kérdező azt is leírta benne, hogy ő a nő és 2 randija volt a pasival.

Kettes voltam.

júl. 22. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól kinéző pasiként is eleg nehéz. Úgy kb lehetetlen hogy kopasz is meg átlagos.
júl. 22. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:

"fogak nagyjából rendben", de a dezodort már nem ismeri... öhöm, szerintem ez inkább átlag alatti.

S nem, nem nehéz - ha a hasonló kategóriára, a Röjtökmuzsai TSZ fejőnőjére mozdul rá.

júl. 22. 15:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Dezodort ismeri, nem büdös, de nem is illatozik egy dior sauvagetól :D

Oké, szóval simán találhat egy csúnyácska nőt.

Akkor ha reálisan nézve (félretéve az önbizalom hiányom) én egy kifejezetten szép, okos, kedves nő vagyok, nem kellene attól tartanom, hogy hamar jobbat talál. Lehet egyébként túl sok vagyok neki (kommunikációban is) és is ezért érzem úgy nem "teper" annyira értem. Na ez így furán hangzik, de sok pasinál akár amíg csak chatelünk érzem, hogy nagyon meg akar ismerni, nagyon akar találkozni és folyamatosan ír. Igen, ez a mostani pasi is érdeklődik irántam és szervezi a randikat, de nincs ez a rendszeres írás (mondjuk akkor meg lehet az lenne a bajom)

júl. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az igaz, hogy a nőknél van egy 5 alkalmas szexkritérium kapcsolatoknál? Tehát ha 5 alkalom után sem jó a szex, kicsi/átlagos 16 centis farka van. Akkor kuka?

Több lánytól hallottam ezt. 20-28 között... Indulhat bármennyire jól a móka, ha a 5 este után sem hozza a teljesítményt a férfi, vagy nem jók a paraméterei, akkor azonnal szakít. Nekem nincs gondom ezzel, bár még csak két barátnőmmel feküdtem le (az egyikkel...

46 évesen, átlagos, inkább kicsi (sosem mért) farokkal, picit perverz beállítottsággal vajon van esélyem fiatalabb sráccal kapcsolatot létesíteni?

Szeretek doktorbácsis medicalt játszani. Nagyon távol áll tőlem ez a farokméret centizgetés. Szeretem a kisfiús, apakomplexusos fiatal srácokat. Akik járatosabbak ebben a világban (mivel én heterósan éltem sokáig és nagyon nem mentem utána eddig a meleg dolgoknak)...

Mennyire átlagos, vagy mit jelent, ha egy lány kapcsolaton kívül is szed fogamzásgátlót csak úgy?

Ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Az életben 9 lánnyal szexeltem eddig, akik közül 2 szedett fogamzásgátlót csak úgy. De úgy "csak úgy", hogy amikor először lefeküdtünk (az egyikkel kb két hét, a másikkal másfél hónap ismerkedés után), mondták is hogy nyugodtan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!