Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnetek baratnotoknek, h idaig senki masnak nem nyelte le?

válasza:

válasza:Ha már a barátnőd, miért nem hiszel neki?!
Ennyire nem megszokott, hogy egy nő nem mond igazat? Lehet megkövezni 😁🫣
44/N

válasza:Miért ne.
ha szereti lenyeli de az is jó ha élvezésig csinálja utána pl kiveri :)

válasza:Mondjuk az komoly, hogy ilyen bizalmi állapotok uralkodnak a mai suhancok magánéletében. Szájba lövöd, de azt már nem hiszed el, hogy korábban nem nyelte le.
De jó, hogy nem ma vagyok fiatal, tejóég.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én nem jövök be a nőknek, félek hogy sosem fogom megtudni milyen a szex. Van olyan aki sosem talál olyat személyt akivel kölcsönös vonzalom lenne? Kicsit igazságtalannak érzem hogy vannak akik tiniként már több partnerrel is voltak. Én meg lassan 30 ként sem tudtam megélni.
Nem akarok párkapcsolatot, nem akarok szexpartnert. Ez olyan extrém lenne? Huszas lány vagyok.
Nem tudom kitől kérdezhetném, úgyhogy ide jöttem ezzel. Előre írom, hogy nem a fiú vagyok, hanem tényleg a barátja, aki nem hiszi és ezzel akar jönni, az ne írjon Lehet furán hangzik, de régen a főiskolán megismertem egy fiút, akivel volt egy közös hobbink, így...
Ha már nagyon ki lennél éhezve, lefeküdnél vele? Legyen az tesód vagy bármelyik ellenkező nemű rokonod. Ha igen, kivel tudnád megtenni? Nemedet és korodat is légyszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!