Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti elhinnetek baratnotoknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnetek baratnotoknek, h idaig senki masnak nem nyelte le?

Figyelt kérdés

júl. 22. 21:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
júl. 22. 21:01
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát figyelj ha először csinálja én nem hinném el neki mivel még nem ismerem annyira
júl. 22. 21:03
 3/21 Monstera44 ***** válasza:
81%

Ha már a barátnőd, miért nem hiszel neki?!

Ennyire nem megszokott, hogy egy nő nem mond igazat? Lehet megkövezni 😁🫣

44/N

júl. 22. 21:22
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Én még soha senkinek nem nyeltem le.
júl. 22. 21:22
 5/21 sensuality ***** válasza:
92%

Miért ne.

ha szereti lenyeli de az is jó ha élvezésig csinálja utána pl kiveri :)

júl. 22. 21:34
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk az komoly, hogy ilyen bizalmi állapotok uralkodnak a mai suhancok magánéletében. Szájba lövöd, de azt már nem hiszed el, hogy korábban nem nyelte le.

De jó, hogy nem ma vagyok fiatal, tejóég.

júl. 22. 22:19
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
El, de mint rávilágítottak az előttem szólók elég kemény bizalmi válság van ha ezt megkérdőjelezed. Mintha az életed múlna ezen.
júl. 22. 22:31
 8/21 A kérdező kommentje:
Igazabol nincs jelentosege, csak elgondolkoztam ezen. Persze jobban esik ez esetben, ha en vagyok az elso, de hihetetlen.
júl. 22. 22:43
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy,h egy 18 vagy 28 éves lány mondja. Amúgy el lehet hinni, mert sok lánynak csak évek alatt áll rá a szája íze erre a dologra,h lenyelje. Sok nő van akik képesek leélni évtizedeket pl az anál nélkül, vagy orgazmus nélkül. Amikor meg kifognak egy normális palit, rájönnek,h mit hagytak ki.
júl. 22. 23:46
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Valójában az tök mindegy hogy mi mit hiszünk, neked kell ismerni és hinni nem nekünk. Mi nem ismerjük a bevállalós fetishét a csajnak. De vannak mai napig is olyan nők, akik nem nyelik le. Miért ne lenne igaz a szava? Ha azt írjuk hogy eddig is lenyelte, mit változtat az valamin is?
júl. 23. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan akivel senki nem akar szexelni?

Én nem jövök be a nőknek, félek hogy sosem fogom megtudni milyen a szex. Van olyan aki sosem talál olyat személyt akivel kölcsönös vonzalom lenne? Kicsit igazságtalannak érzem hogy vannak akik tiniként már több partnerrel is voltak. Én meg lassan 30 ként sem tudtam megélni.

Miért nem hiszi el nekem senki, hogy nem akarok pasizni?

Nem akarok párkapcsolatot, nem akarok szexpartnert. Ez olyan extrém lenne? Huszas lány vagyok.

Olyat lehet csinálni, hogy lányként én hívok fel egy prostit és egy ismerősnek én foglalók le egy lányt a rosszlányokról? Közölni kell vele, hogy...

Nem tudom kitől kérdezhetném, úgyhogy ide jöttem ezzel. Előre írom, hogy nem a fiú vagyok, hanem tényleg a barátja, aki nem hiszi és ezzel akar jönni, az ne írjon Lehet furán hangzik, de régen a főiskolán megismertem egy fiút, akivel volt egy közös hobbink, így...

Ha egy lakatlan szigeten ragadnál egy ellenkező nemű rokonoddal, és nem lenne lehetőséged senki mással szexelni évekig, mit tennél?

Ha már nagyon ki lennél éhezve, lefeküdnél vele? Legyen az tesód vagy bármelyik ellenkező nemű rokonod. Ha igen, kivel tudnád megtenni? Nemedet és korodat is légyszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!