Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy korábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy korábbi párod jobban nézett ki mint a jelenlegi?

Figyelt kérdés

Vagy fordítva hogy korábban előnyösebb külsejű párod volt mint a jelenlegi?

Tudom hogy a belső a fontos de kíváncsi vagyok.

júl. 23. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem. Mindig felfele választottam.
júl. 23. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen,és sokkal jobb volt.....
júl. 23. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Nagy difik nem voltak. Minden pasim sportos, izmos és (számomra) helyes volt.
júl. 23. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenféle külsejű pasim volt életemben. Alacsony, köpcös, barna, rövid hajú. Vagy magas, vékony, hosszú, szökés barnás hajú. Volt szép arcú, volt csúnyácska. Volt izmos, volt nagyon vékony, volt pocakos, volt kopaszodó, meg hajasbaba is.

Nem tudom más hogy van vele, de az “ideális külső” utoljára tizenévesen jutott eszembe. Azóta meg rájöttem, hogy engem a személyiség, a jó duma, úgy az összkép jobban vonz, mint egy jó test, vagy egy helyes arc

júl. 23. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Igazán pedáns gyűjtemény. Még a néger hátra van?

júl. 23. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 olyan a pasikkal, mint Gombóc Artúr a csokikkal :D Mindenfélét szeret.
júl. 23. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Baszki félrenyeltem a csokit, amit nassolok éppen.:D

júl. 23. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, de mégis azt mondtam nagyon jól jártam a "cserével" mert egy kibírhatatlan hárpia volt az exem.
júl. 23. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindig kompromisszus csajok jutottak.

Kb. 15 nővel dugtam eddig, abból nem is tudom, volt-e ideálom - és nem irreálisak a vágyaim.

Vagy jó alak, de kicsi mellekkel, vagy hatalmas mellek, de túlsúllyal.

Kétféle mentalitásom volt és bocsi az őszinteségért.

1 - A p_na az p_na, nem érdekelt a test, csak bedughassam.

2 - A jelleme érdekel, a testet elfogadom.

júl. 23. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a legszebb barátnőm volt a legjobb.
júl. 23. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

20-30 évesek, jelenlegi/korábbi párjaidat hol ismerted meg?

Társaságon belül/ ismerős által vagy "egyénileg" ismerted meg?

Jelenlegi, illetve korábbi kapcsolatodban ki hozta fel a fogamzásgátló szedését?

Azért a kérdésem, mert már többször találkoztam olyan hozzászólással, hogy a pasi milyen szemét, mert lusta gumit húzni, és elvárja,hogy a nő mérgezze magát. Csakhogy nekem két komolyabb kapcsolatomban szedett gyógyszert a párom, és ezt már tényként közölték velem,...

Kedves lányok, ti hol ismertétek meg a jelenlegi, illetve korábbi párotokat? 24/L

Bocsi, ha kicsit uncsi már ez a kérdés...az a helyzet, hogy nővel nem voltam még soha, valójában mindig is elnyomtam az érzéseimet (társadalmi elvárás, szülők stb...), de egy kicsit meguntam most már.. :) Neten melyik oldalra érdemes regisztrálni, illetve mik a...

Facebookon már nem állítható be korábbi lakóhely, csak a születési és a jelenlegi hely?

Se számítógépen, se telefonon nem találom, eddig voltak korábbi lakóhelyek és be is volt nekem állítva. Ahol születtem ott semmit se éltem, a jelenlegi helyre nemrég költöztem, semmi sem köt ide.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!