Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:

válasza:

válasza:Csinálod a száddal? A szádba veszed kicsit? Bekapod nagyon? Bekapod egy kicsit? Bekapod a végét? Leszopsz?
Ezeket az exeimtől és van olyat amit jelenlegi páromtól hallottam már.

válasza:Ha tőlem azt kérdezné a párom "Egy laza pipa?" Mosolyognék rajta és csinálnám neki. Nincs ezzel semmi gond. Nekem legalábbis.
38N

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hosszabb ideje ismerkedek egy férfival, nagyon vonzónak találtam, alig vàrtam mindig, hogy együtt legyünk, folyton arra gondoltam, milyen jó lesz vele a szex, mert nagyon erős volt köztünk a kémia. Néhàny napja lefeküdtünk, de nagyon messze volt a jótól, sőt… ha meg...
Az ismert történetes oldalak meg se közelítik az elképzeléseimet. Olyat szeretnék, ami valamivel durvább, de nem a BDSM-vonal. Apa-lánya, tanár-diák történetek érdekelnének elsősorban, ahol a férfi szemszögéből olvashatom, mit tenne a lánnyal. A hétvégi masztizásomat alapoznám meg vele.
Csak az elejére dugtam be.
Egy hús vér dolog azért más lesz nem? Kicsit félek tőle, de vágyom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!