Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom túltenni magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túltenni magam rajta, hogy a páromnak volt már dolga extra naggyal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig semmi baj nem volt soha az önértékelésemmel se a méretemmel.

Mióta vele vagyok ez megváltozott.

Mondta a kapcsolatunk elején, hogy volt dolga extra naggyal. De az nem jó fáj blabla… én már megkaptam, hogy az én méretem a tökéletes…

Eddig pedig mindig én voltam az másoknál, hogy huh na ez…

Sose látom rajta, hogy élvezné mint mindenki más vagy valami extrát váltanák ki belőle.

Mindig átfut a fejemen, hogy velem olyan közömbös bezzeg amikor meglátta mindig a másikét akkor tuti boldog volt mosolygott meg az legalább váltott ki belőle valamit felizgatta stb… néha kicsit lankadok is tőle.

Én vagyok az aki 5x-6x is kefél egy nap mert igénylem vagy a barátnőim igényelték. Nála csoda ha 2 naponta 1x rám jön.

Alapból tágabb típus is. Sose látom rajta azt, hogy megveszne értem vagy valami…

júl. 25. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Én sem játszom csak úgy a pasim farkával hogy hihi felállítom, majd lelankad, de attól még kívánom nagyon is
júl. 25. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Hát na, szerintem itt nem a csajjal van porblem, hanem a kérdező agyában, de nem kicsit.

Azért valahol sajnálom a csajszit🤣😂

júl. 25. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos ez veszett ügy! A csajod megtapasztalta, és nagyon is élvezte annak a pasinak a farkát, így magasra került a léc. Pont mint mikor igazán szerelmes vagy valakibe, de szétmentek, ha lesz is új kapcsolatod, akkor sem lesz már ugyanaz. Csajod is visszavágyik ahhoz a pasihoz, akármit is mond.
júl. 25. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Elég nevetséges probléma. Keresél pszihologust.
júl. 26. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Csak nekem nem extra a szex?

Igaz csak 3x csináltam 3 külön lánnyal de eggyiket se éreztem hogy hű milyen jó és egyszer se sültem el. Első két alkalommal egy kicsit részegek voltunk de nem hinném h e miatt. Pl harmadjára semmit se ittunk a leányzóval vagy 40 perce csináltuk már a partner el is...

Vannak itt extra túlsúlyos nők?

140-150 kg+-os nőkre gondoltam.183 cm,85 kg-os férfi.

Hogyan tudnám többször elhozni párom bevállalósabb, úgymond rib*ncosabb énét?

Elég sok mindenre nyitott. Volt pisi szex is (rohadtul élvezte, tocsogott utána és csak úgy falta a farkam, és mondta is, hogy tetszett neki) utána szó sem lehet róla. Popsis dolgokat élvezi, de nem hagyja hogy sokáig legyen (volt hogy kicsit meg is próbáltuk berakni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!