Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom túltenni magam rajta, hogy a páromnak volt már dolga extra naggyal. Mit tegyek?
Eddig semmi baj nem volt soha az önértékelésemmel se a méretemmel.
Mióta vele vagyok ez megváltozott.
Mondta a kapcsolatunk elején, hogy volt dolga extra naggyal. De az nem jó fáj blabla… én már megkaptam, hogy az én méretem a tökéletes…
Eddig pedig mindig én voltam az másoknál, hogy huh na ez…
Sose látom rajta, hogy élvezné mint mindenki más vagy valami extrát váltanák ki belőle.
Mindig átfut a fejemen, hogy velem olyan közömbös bezzeg amikor meglátta mindig a másikét akkor tuti boldog volt mosolygott meg az legalább váltott ki belőle valamit felizgatta stb… néha kicsit lankadok is tőle.
Én vagyok az aki 5x-6x is kefél egy nap mert igénylem vagy a barátnőim igényelték. Nála csoda ha 2 naponta 1x rám jön.
Alapból tágabb típus is. Sose látom rajta azt, hogy megveszne értem vagy valami…

válasza:

válasza:Hát na, szerintem itt nem a csajjal van porblem, hanem a kérdező agyában, de nem kicsit.
Azért valahol sajnálom a csajszit🤣😂

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igaz csak 3x csináltam 3 külön lánnyal de eggyiket se éreztem hogy hű milyen jó és egyszer se sültem el. Első két alkalommal egy kicsit részegek voltunk de nem hinném h e miatt. Pl harmadjára semmit se ittunk a leányzóval vagy 40 perce csináltuk már a partner el is...
140-150 kg+-os nőkre gondoltam.183 cm,85 kg-os férfi.
Elég sok mindenre nyitott. Volt pisi szex is (rohadtul élvezte, tocsogott utána és csak úgy falta a farkam, és mondta is, hogy tetszett neki) utána szó sem lehet róla. Popsis dolgokat élvezi, de nem hagyja hogy sokáig legyen (volt hogy kicsit meg is próbáltuk berakni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!