Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánnyal jobban ki lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánnyal jobban ki lehet elégülni szexuálisan mint ha magamnak csinálom?

Figyelt kérdés

Szerintem még sokára lesz barátnőm. Sokszor úgy érzem több kéne mint a kezem.

Kielégítőbb női testtel a szex?

júl. 27. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze
júl. 27. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen, hány éves vagy?
júl. 27. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne kielégítőbb, sőt, a legjobb.
júl. 27. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Partnerrel a legjobb.
júl. 27. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint a zsíros kenyér vs rántott hús. Előbbivel is jól lehet lakni, de utóbbi még akkor is ízletesebb, ha nem annyira porhanyós, fűszeres. Ha pedig az (=érzelmek is vannak), akkor meg összehasonlíthatatlanul jobb!
júl. 27. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Megérett a világ....
júl. 27. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet fura lesz, amit férfiként írok, de én korábban úgy voltam vele, hogy rohadt jó a szex, de maszturbálásnál én tudom, hogy kell fognom a farkam úgy, hogy igazán nagyot tudjak élvezni, szóval mindegyik csak nagyon jó. Aztán jött a jelenlegi barátnőm, akivel olyanokat élvezek, mint előtte még soha.

Szóval a válaszom az, ha elég érett vagy hozzá fejben is (nem csak testben) és megtalálod a számodra tökéletes partnert, akkor sokkal jobb a szex, mint a recska...

júl. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

A fiuk (16-19 eves) korosztály miért/menyire kanos?

Ha tetszik nekik egy lány akkor gondolnak rájuk szexuálisan is?

Lányoknak mennyire fontos szexuálisan a fiú teste, alakja?

Izomos, formás testű fiúval jobban élvezik a szexet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!